Koridor için dekorasyon fikirleri

Güncelleme Tarihi:

Koridor için dekorasyon fikirleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 17:44

Evinizin koridoru da en az diğer odaları kadar önemlidir. Doğru değerlendirilmiş bir koridor evinizde büyük farklar yaratabilir...

Haberin Devamı

Koridorun genişliğine göre bir dresuar ve küçük koltuklarla koridorunuzu değerlendirebilirsiniz. Bağımsız bir alan olarak koridoru düşünmek mümkündür. Diğer odalarda hâkim olan çizginin dışına çıkabilirsiniz. Ama abartmadan bunu yaparsanız daha uygun olur. Renkli ve canlı duvarlar ile dikkat çeken bir giriş hazırlayabilirsiniz. Duvar kâğıtları ile koridoru zenginleştirebilirsiniz. Eğer koridor dar ise açık tonlara yönelmenizde fayda var. Koridorunuzun daha geniş ve uzun görünmesi için koridorun sonunda bir boy aynası kullanabilirsiniz.

Koridor için dekorasyon fikirleri


Koridorlar kitaplıklar içinde doğru bir yer olabilir. Eğer koridorlarınız yeterince geniş değilse bu durumda yarım boy, kısa kitaplıklar kullanmalısınız. Kısa kitaplıklar görüş alanınızı kesmediği için koridor ferah ve geniş görünecektir. Uzun koridorların değişilmez aksesuarı olan tablo veya ayna, sizin de tercihiniz arasında neden olmasın? Tabloları aydınlatan loş bir ışık, görsel anlamda daha kaliteli bir koridora ulaşmanızı sağlayacaktır. Küçük bir dresuar ve ayna ile de koridorunuzda hoş bir köşe hazırlayabilirsiniz. Ayna, dar koridoru daha geniş gösterecek, ayrıca arada sırada kendinize çeki düzen vermek için kullanışlı olacaktır.

Haberin Devamı

Koridor için dekorasyon fikirleri


Geniş bir koridorunuz varsa eğer, çeşitli mobilyalar ile kullanım bakımından ön plana çıkan bir koridor dekorasyonuna imza atabilirsiniz. Mesela ayakkabılık veya portmanto bu alanda bulunabilir. Spot lambalar veya alçıpan ile destelenen bir tavan ile aydınlatma düzeni sağlanabilir.

Koridor için dekorasyon fikirleri


Koridora biraz daha farklılık katmak istiyorsanız ayakkabılık olarak düşündüğünüz mobilyanın yanına ufak bir oturma alanı koyabilirsiniz. Kaliteli işçiliğe sahip bu oturma alanı, etkileyici olacaktır.

Koridor için dekorasyon fikirleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!