Körfez'de 4 dernek tek çatı altında

Güncelleme Tarihi:

Körfezde 4 dernek tek çatı altında
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 09:04

Körfez'de 4 dernek tek çatı altında

Haberin Devamı

Nabi YAZICI/KÖRFEZ(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde 4 dernek çatı altında bir araya gelerek, kaynaşmaya örnek oldu.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde ilk kez 4 farklı dernek aynı çatı altında toplanarak, kaynaşmaya, birleşmeye örnek oluşturdu. Hazırlıkları tamamlanan binada, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı, Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği, Dünya Karapapak Türkleri Birliği ve Akçakale Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği bir arada hizmet verecek. 4 dernek tek katta ve aynı salonda kendilerine ayrılan bölümlerde üyelerine hizmet verirken, toplantılar da yine aynı alan içinde salonda değişik zamanlarda yapılacak ve ortak olarak etkinlikler düzenlenebilecek.

Bir arada olmanın çok daha verimli sonuçlarının olacağını belirten Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak kısa sürede ilçede örnek bir yapılaşmaya imza attıklarını söyleyerek, "4 dernek bir arada, hiçbir sorun yaşanmadan, ayrılık, gayrılık olmadan halka hizmet vereceğiz. Gerektiğinde birimizin olmadığı yerde, diğeri 4 derneği de temsil edecek. Bunun her derneğe ve insana örnek olmasını istiyoruz" dedi.

Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu ise bir arada olarak çok daha verimli etkinliklere gerçekleştireceklerine inandığını söyledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!