Körfez şenlendi: 2-0

Güncelleme Tarihi:

Körfez şenlendi: 2-0
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 1997 00:00

Haberin Devamı

Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Kocaelispor, Ankaragücü'nü yenerek 3 puanı kaptı. Yeşil siyahlıların gollerini Moshoeu ve Ahmet kaydetti.

Ligde istikrarsız bir tablo çizen Kocaelispor, sahasınhda konuk ettiği Ankaragücü'nü ikinci yarıdaki gollerle 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapadı. 4. dakikada Mirkoviç ceza alanına girdi. Sert şutunu kaleci Adnan çıkardı. Dönen topa bu kez Erhan vurdu. Hakan Kutlu, çizgi üzerinden ayak koyarak mutlak golü önledi.

57. dakikada Moshoeu kaleci Adnan ile karşı karşıya kaldı ve vurdu. Adnan son anda ayak koyarak topun filelere gitmesini önledi. Kocaelispor 58. dakikada golü buldu. Soner'in soldan kullandığı kornerde Moshoeu defansın arasında mükemmel yükseldi ve kafayı vurdu. Adnan çaresiz kaldı: 1-0.

84. dakikada sahanın yıldızı Moshoeu ceza alanı içinde hareketlenen Ahmet'e mükemmel bir top attı. Ahmet de kalesini terk eden Adnan'ın üzerinden topu ikinci Kocaelispor golü olarak ağlara gönderip maçın skorunu belirledi: 2-0.

STAT: İsmetpaşa

HAKEMLER: Vahap Beyaz (**), Şeref Küskün (**), Eraydın Uysal (**)

KOCAELİSPOR: Stingaciu (***)- Turan (***), Mirkoviç (***), Osman (***)-Soner (***) (Dk.88 Engin), Mert (**), Moshoeu (****), Zeki (**), Nuri (**)-Orhan (**), Erhan (**) (Dk.78 Ahmet **)

ANKARAGÜCÜ: Adnan (**)- Hakan Kutlu (*), Yılmaz (**), Gökmen (*)- B. Ümit (*), Alper (*) (Dk.30 Baidoo *), Hasan (**), Bozinoski (*), Ahmet (*)-Menlikov (*) (Dk.55 Cem *), Hakan Çobanoğlu (*) (Dk.46 Sami *)

GOLLER: Dk.58 Moshoeu, Dk.84 Ahmet

SARI KARTLAR: Gökmen, Ahmet, Hakan Kutlu, Baidoo, Hasan Şaş (A.Gücü)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!