Körfez ile Ağva arası 65 kilometreye düşecek

Güncelleme Tarihi:

Körfez ile Ağva arası 65 kilometreye düşecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 16:13

Körfez ile Ağva arası 65 kilometreye düşecek

Haberin Devamı

KÖRFEZ(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Körfez İlçesi ile İstanbul'un Ağva İlçesi arasındaki 160 kilometrelik yolu 65 kilometreye indirecek yol için çalışmalar sürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bölgede incelemede bulundu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 2017 yılının ilk meclis toplantısında Körfez ile Ağva arasında yapımı planlanan yol için Dikenli Köyü sınırındaki 34 bin metrekarelik ormanlık alandan yol izni alınması için yetki almıştı. Çalışmalar başlarken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bölgede incelemelerde bulundu. İsmail Baran'a teknik heyet ve köy muhtarları da eşlik etti. Baran, Körfez ile Ağva arasındaki 160 kilometrelik yolu 65 kilometreye indirecek yol güzergahında incelemelerde bulundu.

Baran yaptığı açıklamada, "Çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız ve teknik heyetimizle birlikte yol güzergahında yer alan alanlarda incelemeler yaptık. Yolu tamamladığımızda Ağva'ya gitmek için 160 kilometre gitmek zorunda kalanlar 65 kilometre giderek ulaşabilecek. Bu özellikle köylerimize büyük katkı sağlayacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!