Körfez efsanesi antrenman sahası bulamıyor

Güncelleme Tarihi:

Körfez efsanesi antrenman sahası bulamıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2012 14:24

Süper Lig'de oynadığı dönemlerde 4 büyük kulübün “korkulu rüyası” olan ve müzesinde 2 Türkiye Kupası bulunan Kocaelispor, mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta maçlara hazırlanmak için birçok farklı sahada çalışıyor.

Üst liglerde bulunduğu dönemde kullandığı Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) Sefa Sirmen Tesisleri'nin otel yapılmak üzere kiralanmasıyla antrenman sahası bulmakta sıkıntılı günler yaşamaya başlayan Körfez ekibi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğal Çim Futbol Sahası ve İzmit Belediyesi Cephanelik Spor Kompleksi'nde antrenman yapmaya başladı.

Yeşil-siyahlı ekip, dün de KORDSA Tesisleri'nde Oyak Renaultspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsen, yaptığı açıklamada, şu an yerleşik bir tesislerinin olmadığını belirterek, hava şartlarının kötüleşmesi dolayısıyla kapalı bir tesise ihtiyaç duyduklarını söyledi.

-“Kocaelispor tesislerinde parayla kamp yapıyoruz”-

Kocaelispor'un şampiyonluklar yaşadığı dönemlerde de KORDSA tesislerinin kullanıldığını ifade eden Görsen, KORDSA yöneticilerinin kendilerine sahalarını tesis ettiğini kaydetti.

Görsen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Doğal Çim Futbol Sahası'nda sürekli bir antrenman programlarının bulunduğunu dile getirerek, yönetim olarak geçen yıldan bu güne bir çok zorlukla mücadele ettiklerini bildirdi.

Kocaeli halkının ve kent büyüklerinin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Görsen, “Biz kampa KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde giriyoruz ama parayla giriyoruz. Burada KEV'in büyük bir ayıbı vardır. Kocaelispor için yapılan tesislerde parayla kamp yapıyoruz. Bu üzücü bir olaydır. 2 Türkiye Kupası ve birçok şampiyonluğu olan Kocaelispor'un tesisi, antrenman sahası ve kamp yapacak yeri yok. Bu tesisleri geri almak için kent büyüklerinin, eski yöneticilerinin ve halkın takıma sahip çıkması lazım” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!