Körfez’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Körfez’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 18:00

KÖRFEZ BELEDİYESİ EKİPLERİ İLÇENİN YOLLARINDA ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Körfez Belediyesi, ilçenin yollarını daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için kentin farklı bölgelerinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Kentin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarını tüm sürdürüyor.
Körfez Belediyesi ekiplerince başlatılan ve çalışmaların yoğunluk kazandığı Güney ve Yeniyalı mahallerinde asfalt serim işlemleri tamamlandı. Üst yapıda birçok cadde ve sokak, yol ve kaldırımdaki çalışmalar tamamlanıp ulaşıma açılırken kalan bölümlerde ise çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kısa süre içerisinde Körfez’in mahallelerine 18 bin ton asfalt atan Körfez Belediyesi, çalışmaların durmadığı Güney mahallesine 3 bin ton asfalt serdi.
Çalışmaların hızından dolayı mağduriyet yaşamayan mahalle sakinleri memnuniyetlerini fen işleri ekiplerine ifade ettiler. Çalışmalar sırasında bölgede bir takım incelemeler yapan Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu, “İhtiyaç duyulan, hizmet bekleyen yerleşim yerlerimizde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam edeceğiz. Hava koşullarına ve yolların yapılarına göre uygun malzemeler kullanarak ulaşımı sorunsuz hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!