Körfez bu turu geçer:2-1

Güncelleme Tarihi:

Körfez bu turu geçer:2-1
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 1997 00:00

Haberin Devamı

Avrupa Kupa Galipleri Kupası ilk tur maçında Lokomotif Moskova ile deplasmanda karşılaşan Kocaelispor, rövanş için çok avantajlı bir skor olan 2-1'lik yenilgiyle evine dönüyor. Kar yağışı altında ve ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada Kocaelispor, savunmaya yönelik bir futbol sergiledi.

32. dakikada Veselov'un defansın arkasına uzattığı topta Stingaciu ile karşı karşıya kalan Kharlachev, yerden plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. İlk yarı Lokomotif Moskova'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

74. dakikada Nuri'nin soldan ortasında Moshoeou kafayla Mustafa'nın önüne indirdi. Bu futbolcunun ıskaladığı topu önünde bulan Turan mermi gibi çaktı ve skora dengeyi getirdi: 1-1.

82. dakikada sağ kanattan yapılan ortada boşa çıkan Stingaciu'nun hatasını Janashiya affetmedi ve kafayla maçın skorunu belirledi: 2-1.

STAT: Lokomotif

HAKEMLER: Georg Dardanne (***), Klaus Plettenberg (***), Eckbert Engler (***) (Almanya)

LOKOMOTİF MOSKOVA: Begiev (***)- Solomatin (**), Drozdov (**), Kharlachev (***)- Chugainov (**), Gurçenko (**), Cercevcenko (**), Veselov (*) (Dk. 46 Smirnov *), Maminov (**) (Dk. 82 Sarkisyan *), Janashiya (***)- Loskov (**)

KOCAELİ: Stingaciu (**)- Mirkoviç (**), Osman (***), Mert (**)- Turan (***), Zeki (**), Evren (***), Nuri (***), Soner (***)- Moshoeou (**) Faruk (*) (Dk.46 Mustafa **)

GOL: Dk.32 Kharlachev, Dk. 74 Turan, Dk. 82 Janashiya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!