Körfez, Antalya'yı gözüne kestirdi

Güncelleme Tarihi:

Körfez, Antalyayı gözüne kestirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kocaelispor Teknik Direktörü Osieck, Fenerbahçe galibiyetiyle büyük moral bulduklarını, cuma akşamı deplasmanda girişecekleri zorlu mücadeleyi de kazanarak, galibiyet serisi başlatacaklarını söyledi.

Fenerbahçe galibiyetiyle büyük moral bulan Kocaelispor, düşme hattından uzaklaşma çabasındaki Antalyaspor'u gözüne kestirdi. Yeşil siyahlıların teknik direktörü Holger Osieck, cuma günü deplasmanda zorlu bir mücadeleye girişeceklerini ancak sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Yeşil siyahlıların Alman çalıştırıcısı, takımının yeniden havasını bulduğunu belirterek, ‘‘F.Bahçe galibiyeti bizim için büyük bir itici güç oldu. Şimdi yeniden bir tırmanış başlayacak. Küme düşme hattındaki Antalya zorlu bir rakip ancak sahadan 3 puanla ayrılıp galibiyet serisini başlatacağız. Amacımız kalan 6 haftada başarılı bir futbol ve galibiyetlerle geçirip, ilk altı arasına girmek’’ dedi.

Öte yandan Kocaelispor'da pazar günü gerçekleştirilen genel kurulunda bazı değişikliklerle yeniden oluşturulan yeni yönetim görev bölümü yaptı. Başkan Sefa Sirmen'in yönetime taze kan olarak aldığı Kocaelispor'un eski kaptanı Orhan Görsen, Metin Uçar ile birlikte Futbol Şubesi Sorumluluğuna getirildi. Yönetim Kurulu, Mehmet Sadık Efe ve Murat Güvener'i Asbaşkanlığa, Rasim Su'yu da Mali Asbaşkanlığa getirildi. Salon Sporları Sorumluluğu görevi ise Burhan Kasım ile Halil Konuk'a verildi. Hikmet Erenkaya da basın sözcüsü oldu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!