Kördüğüm dizisinin 23. yeni bölümünde beklenmedik olay!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisinin 23. yeni bölümünde beklenmedik olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 09:12

FOX TV'nin sevilen dizisi Kördüğüm bu akşam 23. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Kördüğüm yeni bölümde neler olacak merak konusu. Ali Nejat ve Naz arasındaki Eylül sorunu devam ediyor. Enver Murat'ın peşini bırakmamaya kararlı. Kördüğüm 23. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kördüğüm dizisi 23. bölüm fragmanları herkesi ekrana kilitliyor. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Kördüğüm dizisinin yeni bölümünde Ali Nejat ve Eylül arasındaki durum, Naz'ı kötü etkilemektedir. Kördüğüm yeni bölümden ilk detayları sizler için derledik.

Eylül’ü Ali Nejat’ın evinde gören Naz, Ali Nejat’ın açıklama yapmasına izin vermeden oradan ayrılır. Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. Ancak elinde büyüyen Murat’ın bu düşmanlığının sebebini merak eder. Enver Bey, bu sırrı çözmek için Murat’ın kasasında sakladığı sırlara ulaşır. Burada, Ali Nejat’ı da mahvedecek bir belge vardır. Bugüne kadar Ali Nejat’ın, Murat hakkındaki uyarılarını dikkate almayan Tarık Bey ve Feyza şimdi durumu yeniden değerlendirmek zorundadır.

Haberin Devamı

Bu sırada Tarık Bey, Enver’in karşısına çıkar ve ona hisseleri geri vermesi karşılığında dudak uçuklatan bir teklifte bulunur. Feyza için bu teklifi öğrenmek tam anlamıyla bir yıkım olur. Genco’nun aşk itirafına sinirlenen Gökçe, Emre’nin peşinde olduğundan habersizdir. Gökçe’yi yalnız yakalayan Emre onu partinin yapıldığı evde bir odaya kapatır. Emre başka bir yüzünü göstermektedir ve Gökçe’nin yardım çığlıklarını duyan kimse yoktur…

KÖRDÜĞÜM 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM 23. BÖLÜM  FRAGMANI!

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıllar sonra Ali Nejat’ı karşısında gören Eylül büyük bir şaşkınlık yaşar. Büyük aşklarının simgesi olan kolyeyi Eylül’ün boynunda gören Ali Nejat daha da şaşkındır… Eylül’ün ısrarlı görüşme talebini reddeden Ali Nejat bu durumdan daha fazla kaçamaz. Eylül, Ali Nejat’ın evine gelir; tesadüf eseri Naz da tam o saatlerde Ali Nejat’ın evine doğru yola çıkmıştır…

Ali Nejat’ın uyarılarına rağmen çok güvendiği Murat’a devrettiği şirket hisselerinin Enver Bey’in eline geçtiğini öğrenen Tarık Bey çılgına döner, Murat’tan hesap sorar. Bu hamle, Murat için de şaşırtıcı olmuştur. Murat’ın Feyza’ya evlenme teklif etmesi Enver Bey için bardağı taşıran son noktadır.

Haberin Devamı

Enver Bey, geçmişteki olayları birleştirir, artık Barış’ın ölümünün kaza olmadığından da emindir… Hasan, kızı Didem’in borcunun gizli bir el tarafından ödendiğini öğrenir. Bu kişinin Ali Nejat olduğunu sanarak teşekküre gider; ancak Ali Nejat’ın borçtan haberi bile yoktur… Herkes, bu sır perdesinin arkasındaki eli ve sebebini merak eder… Bu sırada Hasan farkında olmadan Ali Nejat’a önemli bir bilgi verir. Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX'ta!

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLE

 SAADET IŞIK AKSOY'DAN KÖRDÜĞÜM'E TEŞEKKÜR

'Kördüğüm' dizisinde ‘Enver Bey’in kız kardeşi ‘Eylül’ karakterini canlandırımaya başladı. Hem setteki ortam hem de aldığı olumlu tepkiler karşısında mutlu olan Saadet Işıl Aksoy, Instagram hesabından teşekkürleri iletti. İşte o cümleler:

Haberin Devamı

İstanbul'a ayak basar bazmaz toplantılar, set, çekim, sevdiklerimle vakit geçirmek vs derken artık bu yazının vakti çoktan gelmişti. Kördüğüm Ailesi'nin bir parçası olmama vesile olan ve dahil olduğum bu ailede beni içten bir sevgiyle karşılayan herkese çok teşekkür ederim. Yeniden "evim" gibi hissettiğim bir sette olma duygusunu kelimelere dökmek çok kolay değil, kolay olan bir şey varsa o da hayatın akışına güvenmek ve sürprizlerine izin vermek. Bu güzel sürpriz için minnettarım. SAADET.

KÖRDÜĞÜM DİZİSİNİN KÜNYESİ

YAPIM: Endemol Shıne Türkiye
YAPIMCI: H.Hakan Eren, Gökhan Tatarer
PROJE TASARIM: Ömer Faruk Sorak
DRAMALAR DİREKTÖRÜ: Cengiz Deveci
PROJE KREATİF DANIŞMANI: Hülya Vural
PROJE YAPIMCISI: Tekin Doğan
YÖNETMEN: Gökçen Usta
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Oktay Başpınar
HİKAYE TASARIM: Yıldız Tunç
HİKAYE GELİŞTİRME: Grafı2000 Yazım Ekibi
SENARYO: Yiğit OkanMÜZİK: Tamer Çıray

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM OYUNCULARI

Ali Nejat: İbrahim Çelikkol, Naz: Belçim Bilgin, Umut: Alican Yücesoy, Neslihan: Rojda Demirer, Oğuz: Murat Daltaban, Ayşen: Ayda Aksel, Ayhan: Ege Aydan, Feyza: Tülay Günal, Tarık: Tuğrul Çetiner, Genco: Ferit Aktuğ, Gökçe: Gözde Çığacı, İbo: Tuncer Salman Cahide: Sabriye Kara, Mert: Serdar Yeğin, Hasan: Ali Tutal, Kaan: Aybars Kartal Özson, Murat: Teoman Kumbaracıbaşı Ve Enver: Mehmet Aslantuğ

BAKMADAN GEÇME!