Kördüğüm 22. bölüm fragmanında olay sahne!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 22. bölüm fragmanında olay sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 08:21

FOX TV'nin merakla beklenen dizisi Kördüğüm 22. bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yeter dizisinin yeni bölümünde Ali Nejat ve Eylül'ü bir arada gören Naz büyük şok yaşıyor. Kördüğüm 22. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kördüğüm dizisinin merakle beklenen 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Ali Nejat ve Naz evlilik yolunda ilerlerken Eylül'ün geri dönmesi işleri karıştırıyor. Naz'ın, Ali Nejat ve Eylül'ü bir arada görmesi ise tuz biber ekiyor. Kördüğüm 22. bölüm fragmanı ve sürpriz gelişmeler haberimizde.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Nejat’ın Kaan ve Naz ile birlikte yurtdışında yaşama kararının altında Naz’ın parmağı olduğunu düşünen Feyza, Naz’a hesap sorar. Naz bu kez Feyza’yı alttan almaz. İki kadın arasında savaş çanları çalmaya başlamıştır.

Murat ise babasının intiharından sorumlu tuttuğu Tarık Karasu ve Enver Bey’den intikam alabilmek için her yolu dener. Karasu Holding’i yok etmeyi kafasına koyan Murat için bu yollardan biri, Tarık Bey’e düzmece bir ihaleyle büyük para kaybettirmek, diğeri de Feyza ile evlenmektir. Enver Bey bu duruma daha fazla sabır göstermez ve Murat’a açıkça düşmanlığını ilan eder…

Haberin Devamı

Murat’ın foyasını ortaya çıkarmak için çırpınan Ali Nejat’a gizemli bir telefon gelir. Ali Nejat artık Murat’ın kirli işler peşinde olduğundan tamamen emindir; ama ailesini buna bir türlü inandıramaz. Büyük aşkı Eylül ile yıllar sonra karşılaşan Ali Nejat ve bu aşkı Murat’tan öğrenen Naz’ın ilişkisinde ise yeni bir dönem başlar. Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe akşamı FOX'ta!

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLE

KÖRDÜĞÜM 22.BÖLÜM FRAGMANI!



 SAADET IŞIK AKSOY'DAN KÖRDÜĞÜM'E TEŞEKKÜR

'Kördüğüm' dizisinde ‘Enver Bey’in kız kardeşi ‘Eylül’ karakterini canlandırımaya başladı. Hem setteki ortam hem de aldığı olumlu tepkiler karşısında mutlu olan Saadet Işıl Aksoy, Instagram hesabından teşekkürleri iletti. İşte o cümleler:

İstanbul'a ayak basar bazmaz toplantılar, set, çekim, sevdiklerimle vakit geçirmek vs derken artık bu yazının vakti çoktan gelmişti. Kördüğüm Ailesi'nin bir parçası olmama vesile olan ve dahil olduğum bu ailede beni içten bir sevgiyle karşılayan herkese çok teşekkür ederim. Yeniden "evim" gibi hissettiğim bir sette olma duygusunu kelimelere dökmek çok kolay değil, kolay olan bir şey varsa o da hayatın akışına güvenmek ve sürprizlerine izin vermek. Bu güzel sürpriz için minnettarım. SAADET.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM DİZİSİNİN KÜNYESİ

YAPIM: Endemol Shıne Türkiye
YAPIMCI: H.Hakan Eren, Gökhan Tatarer
PROJE TASARIM: Ömer Faruk Sorak
DRAMALAR DİREKTÖRÜ: Cengiz Deveci
PROJE KREATİF DANIŞMANI: Hülya Vural
PROJE YAPIMCISI: Tekin Doğan
YÖNETMEN: Gökçen Usta
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Oktay Başpınar
HİKAYE TASARIM: Yıldız Tunç
HİKAYE GELİŞTİRME: Grafı2000 Yazım Ekibi
SENARYO: Yiğit OkanMÜZİK: Tamer Çıray

KÖRDÜĞÜM OYUNCULARI

Ali Nejat: İbrahim Çelikkol, Naz: Belçim Bilgin, Umut: Alican Yücesoy, Neslihan: Rojda Demirer, Oğuz: Murat Daltaban, Ayşen: Ayda Aksel, Ayhan: Ege Aydan, Feyza: Tülay Günal, Tarık: Tuğrul Çetiner, Genco: Ferit Aktuğ, Gökçe: Gözde Çığacı, İbo: Tuncer Salman Cahide: Sabriye Kara, Mert: Serdar Yeğin, Hasan: Ali Tutal, Kaan: Aybars Kartal Özson, Murat: Teoman Kumbaracıbaşı Ve Enver: Mehmet Aslantuğ

BAKMADAN GEÇME!