Kördüğüm dizisi son bölüme damga vuran romantik dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisi son bölüme damga vuran romantik dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:30

Kördüğüm dizisi dün akşam son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Perşembe akşamlarının heyecan dolu dizisi Kördüğüm'de Ali Nejat ve Naz arasında sürpriz dakikalar yaşandı. Kördüğüm 19. bölümde neler oldu? İşte Kördüğüm son bölümde yaşananlar..

Kördüğüm dizisi 19. son bölümü ile ekrana kilitledi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide romantik anlar yaşandı. Ali Nejat ve Naz evlilik yolunda. Feyza ve Enver eski günlerine dönmeye çalışıyorlar. Kördüğüm 19. bölümde yaşananlar ve son bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı


Feyza’yı yeniden kazanmak için, ona geçmişi hatırlatmak isteyen Enver Bey harekete geçer. Murat ile buluşmak için gittiği restoranda hiç ummadığı bir tabloyla karşılaşan Feyza’nın kafası iyice karışır. Murat ise Enver Bey’in ani dönüşünden tedirgindir. Hiç kimse bilmese de, Enver Bey ile Murat’ın tanışıklığı aslında yıllar öncesine dayanmaktadır…

Ali Nejat, Naz olmadan hayatına devam edemeyeceğini anlar ve Naz’a evlenme teklif eder. Ali Nejat’ın bu konuda en büyük destekçisi, bir aile olma özlemi içindeki Kaan’dır. Bu mutluluk için Ali Nejat bedel ödemeye hazırdır. Naz’ın bir tercih yapmasını istediği Ali Nejat hayatı boyunca hayalini kurduğu yerli otomobil projesinden vazgeçer... Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 19. BÖLÜM FRAGMANI!

 

KÖRDÜĞÜM 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başardı. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde buldu. Bu sırada Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza’nın güvenini iyice kazandı. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit oldu. Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koştu. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri almayı başardı. Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırdı. Neslihan, Umut’u Murat’a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değil. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırdı.

Kördüğüm dizisi son bölüme damga vuran romantik dakikalar


KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA

Haberin Devamı

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, her Perşembe 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.
İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

KÖRDÜĞÜM OYUNCU KADROSU

Haberin Devamı

Ali Nejat Karasu İbrahim Çelikkol
Naz Özer Belçim Bilgin
Umut Özer Alican Yücesoy
Ayşen İşleyen Ayda Aksel
Ayhan Ege Aydan
Feyza Karasu Tülay Güna
Genco Ferit Aktuğ
Gökçe Gözde Çığacı
Cahide Sabriye Kara
Hasan Ali Tutal
Neslihan Rojda Demirer
Tarık Karasu Tuğrul Çetiner
Kaan Karasu Aybars Kartal Özson
İbo Tuncer Salman
Oğuz Murat Daltaban
Mert Serdar Yeğin
Enver Bey Mehmet Aslantuğ

DİZİNİN KÜNYESİ

Cast Direktörü: Gülden Avşarlıoğlu
Medya Direktörü: İpek Durkal
Görüntü Yönetmeni: Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar
Senaryo Asistanı: Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu
Senaryo Ekibi: Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş
Proje Yapımcısı: Tekin Doğan
Yönetmen: Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer
Yapımcılar: Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural
Genel Yönetmen ve Proje Tasarım: Ömer Faruk Sorak

BAKMADAN GEÇME!