Kördüğüm 13. son bölümü ile ekrana kilitleyecek - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 13. son bölümü ile ekrana kilitleyecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 20:38

FOX TV'nin heyecanlı dizisi Kördüğüm bu akşam yine çok heyecanlı. Naz ve Ali Nejat arasındaki yakınlaşma Umut'u sinirlendirir. Naz ve Umut boşanmanın eşiğinde... Kördüğüm 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimize.

Haberin Devamı

Ali Nejat’ın yıllar sonra ortaya çıkan yakın arkadaşı Murat, Umut’a ortaklık teklif eder. Ancak bu ortaklık, otomobil yapmak için değil, Ali Nejat’a ihanet etmek içindir…

Ali Nejat ise Naz ile git gide yakınlaşmaktadır. İkilinin buluşmasına şahit olan Cahide, durumu Umut’a anlatır. Zor durumda kalan Naz ve Umut boşanmak için hakim karşısına çıkar.

Ali Nejat’a iyice bilenen Umut ona zarar vermek için Genco ile birlikte büyük bir yangın çıkarır. Umut ve Genco’nun geleceği artık Ali Nejat’ın vicdanına kalmıştır. Öte yandan evinde Ayhan’ın doğum günü şerefine büyük bir parti veren Ali Nejat, etrafındaki büyük tehlikenin farkında değildir…

Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

KÖRDÜĞÜM 13. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umut’la evliliğine bir şans daha vermeyi düşünen Naz, Umut’un Ali Nejat’tan para almasını affedemez. İkili arasında büyük bir tartışma yaşanır. Bu kez Umut sadece Naz’ı değil, bebeklerini de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ali Nejat, Naz’ı yaşadığı zor günlerde yalnız bırakmaz.

İkili git gide birbirine daha çok yakınlaşmaktadır. Öte yandan; Ali Nejat’ın yıllar sonra çıkagelen eski dostu Murat, yerli otomobil yapımı konusunda Ali Nejat’la ortaklık kursa da, arka planda çok farklı planlar peşindedir.

 

BAKMADAN GEÇME!