Koray Avcı, Londra’da konser verdi

Güncelleme Tarihi:

Koray Avcı, Londra’da konser verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 14:05

Şarkıcı Koray Avcı, son albümü ‘Sonra Dersin Ki’ için çıktığı Avrupa turnesi kapsamında Londra’da konser verdi.

Haberin Devamı

ORGANİZASYONUNU Divaa Events’in yaptığı konserin biletleri, 2 ay öncesinden tükendi. Koray Avcı’nın hayranları, dün akşam saat 19.00’da başlayacak konser için saatler öncesinden O2 Arena önüne gelerek 300 metrelik kuyruk oluşturdu. 17 kişilik ekibiyle Londra’ya gelen Koray Avcı, konserine ‘Sen’ adlı şarkısıyla başladı. Avcı gece boyunca Kıvırcık Ali, Ahmet Kaya, Neşet Ertaş ve Zülfi Livaneli gibi sanatçıların da eserlerini seslendirdi. 

Koray Avcı, Londra’da konser verdi

Sahnede zaman zaman hayranlarıyla sohbet eden Avcı, “Altını çizerek söylüyorum, milli içkimiz ayran değil sudur. Rakı değil. Sudur. Yoğurda karıştırırsan ayran, rakıya karışrtırısan bayram olur” diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

Koray Avcı, Londra’da konser verdi

‘YİNE HAVAMIZI ISITTIN’

Konser sırasında anılarını ve yazdığı şiirleri de paylaşan Koray Avcı, kendisine vokal yapacak vokalisti belirlemek için sahnede mini bir yarışma düzenledi. Bu zamana kadar pek az kişiyle fotoğraf çektiren sanatçının bu tavrı karşısında bir grup genç kız, “Yine havamızı ısıttın. Bir fotoğraf lütfen’ yazılı dövizler taşıdı. Üçüncü kez Londra’da sahneye çıkan Avcı, Kıbrıs’a olan hayranlığını da dile getirdi. Ardından da Kıbrıs’a özgü ‘Mağusa Limanı, limandır, liman’ adlı türküyü seslendirdi. Konsere yaklaşık bin 300 kişi katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!