Korac'ta dostluk

Güncelleme Tarihi:

Koracta dostluk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.Saray, Beşiktaş ve Pınar Karşıyaka gruplarındaki ilk maçlarında aldıkları galibiyetle liderlik koltuklarına oturdu. Türk Telekom ise yenilgiyle üzüp, grubunda üçüncü sırada yer aldı.

Basketbolda ülkemizi Avrupa Koraç Kupası'nda temsil eden 4 takımımızdan G.Saray, Beşiktaş ve Pınar Karşıyaka, sahalarında oynadıkları maçları kazanarak, 1. haftayı lider kapadı. Türk Telekom ise deplasmandaki yenilgiyle 3. sırada yer aldı. G.Saray'ın Loka Kava karşısında aldığı 79-59'luk galibiyet sonrası Menajeri Doğan Hakleyemez, ‘‘İleriki turları düşündüğümüz için farklı galibiyeti normal karşılıyoruz’’ dedi.

Inter Slovnaft'ı 62-52 yenen Beşiktaş Antrenörü Ahmet Kandemir ise ‘‘İleride taşları yerine oturttuğumuz zaman daha iyi bir ekip olacağız. İstediğimiz galibiyeti aldık’’ yorumunu yaptı. 12 yıl aradan sonra yeniden Avrupa heyecanı yaşayan İzmirli taraftarlar, Pınar Karşıyaka'nın, Near East Kesseriani karşısındaki 79-73'lük galibiyetini gece yarısına kadar sokaklarda kutladı. Karşıyaka Asbaşkanı Yıldırım Aydan, ‘‘Grubumuzda ilk 2 sırada yer alarak bir üst gruba çıkacağız ’’ derken, seyircilerin Yunan takımını çiçeklerle karşılaması ve alkışlarla uğurlaması iki ülke arasında son günlerde yaşanan dostluk havasını pekiştirdi. Kesseriani Antrenörü George Zevgoris de ‘‘Maç kazanılır da, kaybedilir de ancak seyircinin muhteşem atmosferini unutmayacağız’’ diye konuştu. Türk Telekom'un Bosna Hersek'te Brotnjo karşısında aldığı 71-67'lik yenilgi ise mavi beyazlı ekipte üzüntü yarattı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!