Kopyacı Eda kapı önüne kondu

Sosyete bugünlerde, bir giydiğini bir daha giymeyen, sevgilisi Nurettin Hasman’ın da "İkon Can" diye hitap ettiği Eda Taşpınar’la ilgili yeni bir dedikoduyla çalkalanıyor.

Haberin Devamı

Kopyacı Eda kapı önüne kondu
Foto galeri - Eda Taşpınar fotoğrafları için tıklayınız...

Taklit edince işine son verildi
Duyduğuma göre geçtiğimiz aylarda Vakko’da Haute Couture Satın Alma Müdürü olarak göreve başlayan Eda Taşpınar’ın işine, markanın yönetim kurulu başkanı Cem Hakko tarafından son verilmiş. Taşpınar’ın, Sophia Kokosalaki, Giles, J.P. Gaultier, Chanel, Giambattista Valli gibi ünlü modacıların kreasyonlarını birebir kopyalayarak kıyafetlerini hazırladığı haberlerinin, kopyaladığı ürünlerin fotoğraflarıyla birlikte gazetelerde çıkması, Hakko’nun bu kararında etkili olmuş. Şimdi herkes, moda editörlerinin her fırsatta örnek gösterdiği Taşpınar’ın bir sonraki hamlesini merak ediyor.

Haberin Devamı

Babaların Gözüyle Annelerin Yüzü
Doğan Yayın Grubu altında faaliyet gösteren Anneyiz.Biz dergisi ve www.anneyiz.biz adlı internet sitesi işbirliğiyle düzenlenen "Babaların Gözüyle Annelerin Yüzü" adlı sergi, geçtiğimiz hafta Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sanat ve iş dünyasından başarılı çalışmalara imza atmış ünlü annelerin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanından annelerin eşleri tarafından fotoğraflandığı sergide, Leyla Alaton Günyeli, Belgin Akın, Nermin Bezmen, Tuğba Erbil, Sevinç Erbulak, Yasemin Kiremitçi ve Elif Şafak gibi ünlü isimlerin fotoğrafları yer alıyor. Açılışa katılanlar arasında, Mehmet Günyeli ve Deniz-Haluk Berdan vardı. Bir kitapta toplanan serginin fotoğrafları ise, seçkin kitapevlerinde satışa sunuldu. Satışından elde edilecek gelirin bir kısmının "Aile İçi Şiddete Son" kampanyasına bağışlanacağı kitabı alanlara, Kerem Görsev’in annesi için bestelediği "For My Mother" adlı eseri de CD olarak hediye edilecek. Sergi 13 Mayıs’a kadar gezilebilir.

Stressiz hamilelik
Armatör Sinan Serter, dört aylık hamile olan eşi, eski sunucu Özlem Yıldız’ın stressiz bir hamilelik dönemi geçirmesi için elinden geleni yapıyor. İşlerini yaz ayları boyunca yardımcılarına bırakacak olan Serter, eşiyle birlikte Yunan adalarını da kapsayan bir tura çıkacak. Genç çift, geçtiğimiz gece Maçka’daki Cahide-Variete’deydi. Mekan çıkışı Serter, "Özlem doğuma üç ay kala stressiz bir ortamda olsun, rahat bir hamilelik geçirsin diye tatile çıkacağız" dedi.

Ünlü jüri seçti
Irmak Okulları’nın, 12’nci kuruluş yılında, gelecek kuşaklara keyifle okuyacakları unutulmaz bir armağan bırakmak ve çocuklarımızın kendilerini daha iyi ifade etmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlediği yarışmaya, Türkiye’den 462 ve yurtdışından 74 başvuru kabul edildi. Birol Güven, Salih Memecan, Necdet Neydim, Nora Romi, Yalvaç Ural, Robert Grider ve Gamze Dolkay’dan oluşan jüri üyelerinin basıma uygun olarak değerlendirdiği masallar, bir kitapta toplandı.

Annelere özel
Çeşme Sheraton Oteli, 12-13 Mayıs gecesi aynı odada iki kişilik konaklama yapan ve 13 Mayıs Pazar günü iki kişilik Anneler Günü’ne özel brunch alan tüm misafirlerinin annelerinden konaklama ücreti almayacak. Sheraton’da bu güne özel iki kişilik brunch ücreti ise 70 YTL olarak belirlendi.

Çocuklar için
Ressam Gülgün Tüzün’ün "Yaşama Değen Kırmızı" konulu resim sergisi, yarın akşam Kuruçeşme’deki Cream Art Gallery’de açılacak. Tüzün, 22 Mayıs tarihine kadar görülebilecek sergisinden elde edilecek gelirin bir kısmının, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na aktarılacağını söyledi.

Lokum ve ayna
İpekyol mağazalarından annelerinize yapacağınız alışverişleriniz, bugün için hazırlanan benzersiz bir lezzet olan lokumla tatlandırılıyor. Annelerimizin en sade duruşu, en nahif dokunuşu ve en saf ruhunun ifade bulduğu lokumlar, şık sunumları ile İpekyol mağazalarında sizleri bekliyor. Tasarımlarındaki sofistike duruşu, sade ve klasik çizgisiyle stil sahibi kadının markası Machka ise Anneler Günü’nde, her baktığında sizi hatırlayacak bir ayna hediye ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları