Köpek için ihtiyaç molası

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç ve kızı Aylin Koç, Bodrum’da tatil yapıyor.

Haberin Devamı

Türkbükü’ndeki Divan Otel’de kalan anne-kız, Caressa K adlı tekneleriyle de Bodrum’un ıssız koylarını dolaşıyor. Geçtiğimiz gün de tekneyle koyları turlayan Caroline Koç ve Aylin Koç, bir ara köpeklerini gezdirmek için botla karaya çıktı ve o sırada HT Kulüp tarafından görüntülendi...

Yaşayan efsane İstanbul’da

16 Grammy ödüllü caz efsanesi Tony Bennett, bu akşam İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. Sanatçı, Map İletişim’in organizasyonuyla Küçükçiftlik Park’ta konser verecek. Sanatçıyı “Club House” bölümünden izleyecek olanlar, konser öncesinde Dragon Restoran’ın Çin mutfağından lezzetler tadabilecek, limitsiz içecek servisinden faydalanabilecek.

Çolakoğlu’yla eğlence

01 albümünde yazın hit şarkılarını bir araya getiren Ozan Çolakoğlu, bu gece Sortie’nin DJ kabininde olacak. Ünlü aranjörün Tarkan, Ajda Pekkan, Yalın, Sertab Erener ve Gülşen için hazırladığı şarkılarla eğlenmek istiyorsanız, yerinizi ayırtın!

Haberin Devamı

Yalıda düğün Karayipler’de balayı

Nefise Karatay ile işadamı Yusuf Day, önceki gün Esma Sultan Yalısı’nda evlendi. İş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı düğünde Erol Evgin ve Murat Evgin sahneye çıktı. Düğünde Arzu Kaprol’ün imzasını taşıyan bir gelinlik giyen Nefise Karatay ile Yusuf Day, balayını Karayipler ve Amerika’da geçirecek.

20. yıla Ajda’yla kutlama

Reina ve SuAda’nın sahibi Mehmet Koçarslan, Müge Koçarslan ile evliliğinin 20’nci yıldönümünü kutluyor. Çift, bu akşam SuAda’da kutlama yapacak. Mekânında ağırladığı ünlü yıldızlarla gece hayatı müdavimlerini eğlendiren Mehmet Koçarsalan, bu kez yakın dostu Ajda Pekkan’ın şarkıları eşliğinde kendisi eğlenecek.

Yazarın Tüm Yazıları