Köpek beslerken serseri kurşun

Güncelleme Tarihi:

Köpek beslerken serseri kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 22:20

İstanbul Feriköy'de bir tekstil firmasında prova mankeni olarak çalışan Serap Ünlü (49), cumartesi günü kedisini veterinere götürmek için kızı Hazal S. ile yola çıktı.

Haberin Devamı

Aracıyla Ayazağa Caddesi’ne gelen Ünlü, işyeri önünde bir sokak köpeği gördü. Kızıyla araçtan inen Ünlü, köpeğe mama verdikten sonra bir anda yere yığıldı.

OMUZDAN CİĞERE

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Ünlü’nün sol omzunun üst kısmından giren bir merminin kalbine zarar vererek karaciğerine saplandığını belirledi.
Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Ünlü, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Emniyet ekipleri, serseri kurşunun nereden geldiğini araştırıyor.

Köpek beslerken serseri kurşun

KURŞUN ÇIKARILDI

Annesinden gelecek iyi haber için hastanede bekleyen kızı Hazal S. olayı şöyle anlattı: “Köpeğin yanına gidip mama verdi. İki-üç metre uzaktaydım. Annem bir anda yere yığıldı. Omzunu tutuyordu. Baktığımızda kan vardı. Hastanede hemen ameliyata alındı. Ziyaret ettiğimde bilinci açıktı. Kurşun saplandığı yerden çıkarılmış.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!