Köpeğe dikkat

Güncelleme Tarihi:

Köpeğe dikkat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2014 17:22

Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy’un kendisini Fransız bir güzelle aldattığı iddiasına, “Kanıt diye gösterilen fotoğraflar eski” yanıtını verdi. Fotoğrafları basına gönderen Müge Güzel ise “O zaman fotoğraftaki köpeğe dikkat edin!” dedi.

Haberin Devamı

Buğra Toplusoy’un Ceyda Ateş’i Fransız bir güzelle aldattığı iddiasına Ateş’ten yanıt geldi. Ünlü oyuncu, “2. Sayfa” programına telefonla bağlanarak “İhanet söz konusu değil. İlişkimizde her şey iyi gidiyor, çok mutluyuz. Ben Türkiye’deyim, o Amerika’da ama her dakika konuşuyoruz. Hakkımda çıkan haberlere gülüp geçiyorum. Gösterilen o fotoğraflar eski” dedi.
Ateş’in ardından medyaya konuşan Müge Güzel, yeni iddialar ortaya attı. Toplusoy ile Fransız arkadaşının fotoğraflarını basına veren Güzel, şunları söyledi: “Buğra ile fotoğrafları çıkan kadın benim yakın arkadaşım. Adı Diene. Fotoğraflar da Ceyda Ateş’in söylediği gibi eski değil. Ceyda Hanım’ın Instagram hesabına bakarsanız, Buğra ile aldıkları yavru köpeğin fotoğraflarını görürsünüz. Fransız arkadaşımın da o köpekle fotoğrafı var. Ben arkadaşıma ‘Bu adamla birlikte olma’ dedim, Ceyda ile ilişkisini anlattım. O da bana Buğra ile mesajlaşmalarını yolladı. Buğra Diene’ye ‘Ceyda’dan bıktığını, çünkü çok üzerine geldiğini’ söylemiş. Ceyda Ateş, Amerika’ya gittiğini söylüyor. En son 14 Şubat’ta gitti, o zamandan beri görüşmüyorlar. Elimde kanıtlarım var.”

Müge Özel, Buğra Toplusoy ile Diene’in Instagram sayesinde tanıştıklarını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Ceyda Ateş’in eski olduğunu ileri sürdüğü fotoğraflarda, Toplusoy’un yavru köpeği de görülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!