Konya Valisi, Seydişehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Konya Valisi, Seydişehir Belediyesini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 11:51

Konya Valisi, Seydişehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA)/ KONYA Valisi Yakup Canbolat, istek ve talepleri değerlendirmek üzere Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan , Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Seydişehir ve Derebucak muhtarlarıyla bir araya geldi. Daha sonra Vali Canbolat, Seydişehir Belediyesine gelerek Başkan Tutal'ı makamında ziyaret etti.
Burada bir açıklama yapan Vali Canbolat, “Muhtarlar toplantısı kapsamında Seydişehir ilçemize geldik. Bu tür toplantılarımızı ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz.İlçelerimizdeki sorunların neler olduğu ve nasıl çözüm üretilebileceği konularında değerlendirmeler yaptık. Bizim açımızdan olumluydu, Seydişehir ve Derebucak ilçelerimizin sorunlarını yerinde tespit edip bu sorunları raporlayacağız. Çözebileceklerimizi çözüp, çözemeyeceklerimizi de gerekli makamlara ileteceğiz. Bu düşüncelerle İlçe belediye başkanlarımıza, ilçe kaymakamımıza bana eşlik ettikleri için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Tutal ise, "Konya Valimiz Yakup Canbolat’a ilçemize gelerek ilçemizle ilgili sorunlarımızı dinleyip değerlendirmede bulundukları için şahsım ve şehrim adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de sayın valimizle istişarelerde bulunarak Seydişehir ilçemizin sorunlarına çözüm aramaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!