Konutta bayram fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Konutta bayram fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 23:02

Gayrimenkul şirketleri konut alacak vatandaşa çifte bayram yaşatacak. Ramazan Bayramı’na özel kampanyalarda yüzde 25’e varan indirimler yapan şirketler faizi de sıfırlıyor. İşte bayrama özel kampanyalar: 

Haberin Devamı

- Polat, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da, Ramazan ayını, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslimde olmak üzere, özel bir kampanya ile karşıladı. Kampanya kapsamında 60 ay vade ve yüzde 0.45 faiz ya da 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz seçenekleriyle ev sahibi olabilmek mümkün.

- DKY İnşaat’ın 4 projesinde geçerli Ramazan kampanyasında, peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim yapılıyor. 60 ay sıfır vade farkı imkanı sunan DKY Ramazan kampanyası, 120 aya kadar olan vadelerde de yüzde 0.45 vade farkı ile ev almak isteyenlere avantajlar sağlıyor. Kampanya, DKY On Kağıthane, DKY Sahil Kartal, DKY Kartal ve DKY Business Kartal projelerinde geçerli olacak. 

- Babacan Port Royal, Babacan Premium ve Babacan Palace’tan konut sahibi olmak isteyenlere 24-27 Haziran tarihleri arasında ödeme kolaylıkları sunuluyor. Yeşilköy’deki Babacan Port Royal’de daire fiyatları 249 bin liradan başlıyor. Ayrıca 50 ay sıfır faiz ödeme kolaylığı sağlanıyor. Beylikdüzü’ndeki Babacan Premium’da daire fiyatları 239 bin TL’den başlıyor. Sıfır peşinat ve aylık 2 bin 150 TL taksit avantajı sunuluyor. Babacan Palace’ta daire fiyatları 189 bin TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

- Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, haziran sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor. Greenist’te daireler 77 metrekareden başlayıp 350 metrekareye kadar ulaşıyor. Dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 30 TL’den başlıyor.

- Demir İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Demir Romance ve Büyükçekmece’deki Demir La Vida projelerinde kampanya başlattı.  Kampanya kapsamında; her iki proje için 60 ay vadeli sıfır faiz fırsatı sunulurken, kampanyadan yararlananalar dairelerini hemen teslim alıyor. Fiyatlar ise 250 bin liradan başlıyor.

- Tekfen Gayrimenkul, yaşamın başladığı HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuyor. 165 metrekare 3+1 evler için yüzde 20 indirim yapılıyor. Esenyurt’ta yer alan projede kampanya haziran sonuna kadar sürecek. 3+1 daire alanlar 686 bin TL yerine 549 bin 440 bin TL ödeyecek. 

Haberin Devamı

- Ortadoğu Grup’un Eyüp’te hayata geçirdiği Yeni Nesil Eyüp projesinde Ramazan ayına özel peşin alımlarda yüzde 15 net indirim kampanyası sürüyor. Projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

- Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla Maltepe’de hayata geçirilen toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Dairelerin metrekare fiyatlarının 7 bin liradan başlıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!