Konuk çok iyi çıktı evlendim

Güncelleme Tarihi:

Konuk çok iyi çıktı evlendim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2012 06:00

Mesut Yar, “Burada Laf Çok”un ikinci sezonu için start verdi... Haftada dört gün CNNTürk ekranlarında olan başarılı televizyoncu, ünlülerin savunma duvarlarını yıkmaya, maskeleri kaldırmaya, hem konukları hem de izleyicileri kahkahaya boğmaya bu sezon da devam edecek.

Haberin Devamı

BU DÜĞÜN ÇOK KONUŞULMUŞTU FOTO-GALERİ                 

Bu yıl hayatınızda birçok yenilik oldu. En önemlisi evlendiniz... Peki programda izleyiciyi ne gibi yenilikler bekliyor?
- Yaptığımız işin diğer talk show ve benzeri programların aksine kendi içinde gelişen bir şov olduğunu düşünüp ona göre adım attık. Formatı bozmadık ama ekstra güzellikler hazırlıyoruz. Sadece konuklarla konuşulmayacak, hepsi formata dahil olacak.
 
Her konuk başarabilir mi bunu?     
- Amerika’da yapılıyor. Bizde de gelenler eğer egolarından sıyrılmayı başarırlarsa olur. 

 Jimmy Fallon’un yaptığı gibi skeçler mi olacak yani sizde de?   
- Yok. Bu işin dünyadaki en büyük ismi Conan O’Brian... 

Conan O’Brian, stüdyosunu e-bay’den kiralamıştı bile! Seyirci programa ancak bu kadar dahil edilebilir!
- Keşke biz de yapabilsek. Konforlu bir koltuğumuz var. Gelenler mutlu olur, para da eder.

FOTOĞRAFLARLA MESUT YAR

HA BUGÜN KALDIRILIRIZ HA YARIN DİYE GİDİYORUZ
Peki ya ekran ciddiyeti?
- Çok ciddi takılmak fıtratıma ters... İlk gelenler logonun ciddiyetini yaşıyordu ama son 100 bölümdür bıçak sırtı gidiyoruz. Ha bugün kaldırılacağız ha yarın diyerek! Çünkü fazla bir rahatlama söz konusu.

Neden kaynaklanıyor bu aşırı rahatlık?
- Bize “entelektüel tarafımı göstermek istiyorum” diyenler yerine “bırakın beni görsünler” diyenler geliyor. Bir de diğer programlarda konuklar vitrin, bende ise asıl malzeme...

Malzemenizi gördük, Telegol konuklarının olduğu bölüm sosyal medyanın en sevdiği videolardan biri oldu.
- Sosyal medyaya son bir yıldır epey malzeme çıkardık. Sadece konukların verdiği yanıtlar değil, orada oluşan durumun da komikliği var. Ben de sıklıkla komik duruma düşüyorum mesela...

MÜTHİŞ EGON YOKSA SIKINTI YAŞAMAZSIN
Bu sizi ya da konukları rahatsız etmiyor mu?
- Yoo, aksine keyifli. Müthiş bir egon yoksa sorun değil.

1200 küsur konuktan bahsediyorsunuz. Aralarında sizi zorlayan, yarı yolda bırakan hiç mi kimse çıkmadı?
- Var ama çok nadir. Onlarla tenis değil de squash oynuyor gibi oluyorsun işte... Lafı ediyorsun, duvar gibi geri sekiyor. Öte yandan hiç konuşmaz denilen adamları konuşturduk, biz bile şaşırdık.

Mesela?
- Mesela Ali Sürmeli... Onun için “gelmez, gelse de konuşmaz” dediler ama yayında son olarak Assos maceralarını konuşuyorduk. Genel olara beni hayal kırıklığına uğratacak konuk olmadı diyebilirim. En çok genç oyuncular gerilimli oluyor ama... Belki de büründükleri rolün gerilimini yaşıyorlardır, bilemiyorum.

Gelelim bu yılın yeniliklerine, daha doğrusu detaylara...
- Geçtiğimiz yıl haftanın 5 günüydük, artık 4 gün yayında olacağız.

Neden?
- 5 gün program yapmak, her programa 4 konuk almak akıl kârı iş değil. Her birine ayrı ayrı soru hazırlamak, onları bile şaşırtacak malzemeler bulmak çok güç... Bu, kimi zaman insanda travma yaratıyor. 1200 adamın her şeyini biliyorum, düşünsenize...

Başka yenilik?
- Bir de gelen konuklarla küçük skeçler hazırlayacağız. Ayrı vtr bölümleri de olacak.

2012’Yİ KONUK OYUNCU OLARAK GEÇİRECEĞİM
Gece programları, ardından sabah haber programı ve şimdi yine gece talk show’u... Yeni talk show’cu çıkmıyor mu artık?
- İyi bir alan açarsan, şans verirsen, getirdiğin adam da hattını yakalarsa gider. Ben “Burada Laf Çok”u 10 yıl manasız bir biçimde yapabilirim mesela. Ama eminim bu sene sonu sıkılacağım. Bu benden kaynaklanan bir şey değil, Türkiye’de her şeyi çabuk tüketiyoruz. Bir de yurt dışında kadrolar çok büyük ve sürekli sirkülasyon var. Türkiye’de bunu en iyi Okan yapıyor. Bense hâlâ kendi metinlerimi kendim yazıyorum. Şu aralar beraberliği yakaladık ama...

Birkaç dizide konuk oyuncu olarak yer alacakmışsınız. Var mı bu haberlerin aslı astarı?
- Var. Bu seneyi konuk oyuncu olarak geçireceğim galiba: “Behzat Ç”, “Avrupa Avrupa” ve “İşler Güçler”e konuk oyuncu olma sözü verdim. Oyunculuğu da çıkaralım aradan diyorum. “Elveda Rumeli”den sonra o keyfi bir kere daha yaşamak isterim.

Haberin Devamı

KONUK ÇOK İYİ ÇIKTI, EVLENDİM
Birkaç ay önce sessiz sedasız evlendiniz.
- Evet, kazasız belasız yaptık o işi. Bu da bir format.

Nasıl yani?
- Konuk çok iyi çıktı. Bunu klasikleştirelim diye format evliliği yaptık. Ama bu format uzun yıllar gider. Daha önce iki format denemiştim, onlar tutmadı. Ama bu gider. Şaka bir kenara, evlilik iyi şey. Benim işimde disipline ihtiyaç var. Evlilik bu anlamda yardımcı bir unsur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!