Konuk: "24 Haziran’da sistem değişiyor, Türkiye son vesayet kırıntılarından da kurtuluyor"

Güncelleme Tarihi:

Konuk: 24 Haziran’da sistem değişiyor, Türkiye son vesayet kırıntılarından da kurtuluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 11:55

Konuk: "24 Haziran’da sistem değişiyor, Türkiye son vesayet kırıntılarından da kurtuluyor"

Haberin Devamı

KONYA,(DHA) - AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, " Türkiye yeni bir yönetim sistemine geçerek siyasetine bulaşmış vesayet kırıntılarını da silkeliyor, son ağırlıklarından da kurtuluyor. Ekonomisini daha da güçlendirecek, askeri gücünü katlayarak arttıracak, savunma sanayinde dışa bağımlılığını sıfırlayacak İçeriden dışarıdan yükselen feryatların sebebi budur. İçeriden dışarıdan kurgulanan oyunların nedeni budur. Bu ihanet odaklarının telaşının sebebi Türkiye’nin 24 Haziran’da bir eşiği aşarak ekonomisiyle, askeri kabiliyetiyle, güçlü siyasetiyle dünyada güç yarışında öne fırlayacak olmasındandır." dedi.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala aday olmamasına rağmen seçimlerin ilanından bu yana seçim çalışmalarını Karaman'da sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, seçim bölgesi Karaman’dan sonra Konya ve ilçelerinde de kampanyaya katkı vermek için çalışmaya başladı. Konya’daki planlı ilk programını yaptığı yatırımlar ve ilçeye sağladığı istihdam nedeniyle kendisine fahri hemşehrilik beratı veren Cihanbeyli ve Altınekin’den başlayan Konuk, Cihanbeyli’deki hemşehri buluşmasının ardından Altınekin’de de halka hitap etti. Her iki programdaki konuşmasında da 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Recep Konuk, yeni sistemin doğru lider tarafından inşa edilmesi halinde ülkeye kazandıracaklarını anlattı.

MİLLETİMİZ TÜRKİYE’NİN ROTASINI DA BELİRLEYECEK

5 yılın, milletlerin hayatında kısa, insan hayatında uzun bir süre olduğunu ancak milletlerin kader çizgisinin bir günde değişebileceğini ifade eden Başkan Konuk şöyle dedi: "Türkiye iki seçenekli bir kavşakta, kaos önerenler bir tarafta büyük ve güçlü Türkiye diyenler bir tarafta. Milletlerin kaderi bir adamla da bir zaafla da bir fırsatla da değişir. Hem bizim tarihimiz hem dünya tarihi bu tür anların, bu tür tercihlerin sayısız örneği ile doludur. Önümüzdeki seçim bir karar seçimidir. Milletimiz yapacağı tercihle sadece bir karar vermeyecek, Türkiye’nin rotasını da belirleyecek.  Ya daha güçlü, daha zengin daha itibarlı, daha kudretli Türkiye yolunda ilerleyeceğiz ya da rota değişikliği ile geriye ricat edeceğiz. Bir yandaki tercih belirsizlik iken bir yanda çizgisi rotası belli, 16 yılda ülkemize ve milletimize kazandırdıkları ile gelecekte Türkiye’yi taşıyacağı hedefi belli ve net olan bir lider var. Türkiye bir kavşakta, geriye ricat diyenlere inat Karaman, Konya ve Türkiye reisle aynı safta"

TÜRKİYE VESAYET KIRINTILARINI DA SİLKELİYOR

Türkiye’nin güçlü olmasının her açıdan çok önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk, "Ülkelerin gücünü belirleyen üç tane parametre vardır. Bir ülkenin gücünün seviyesini üç alandaki gücünün seviyesi belirler. Askeri, siyasi ve ekonomik güç. Yani dünyadaki sözünüzün ağırlığı bu üç alandaki gücünüzle orantılıdır. Bu üçünde de güçlüyseniz başkalarının ajandasına mahkûm olmaz kendi ajandanızı uygularsınız. Söz dinleyen değil sözü dinlenen ülkeler sınıfında olursunuz. Şimdi Türkiye yeni bir yönetim sistemine geçerek siyasetine bulaşmış vesayet kırıntılarını da silkeliyor, son ağırlıklarından da kurtuluyor. Siyaset kurumunun son ağırlıkları da üstünden atmasıyla ekonomisini daha da güçlendirecek, askeri gücünü katlayarak arttıracak, savunma sanayinde dışa bağımlılığını sıfırlayacak Türkiye demektir. Kendi ajandasını uygulayan Türkiye demektir. İçerden dışardan yükselen feryatların sebebi budur. İçerden dışardan kurgulanan oyunların nedeni budur. Bu ihanet odaklarının telaşının sebebi Türkiye’nin 24 Haziran’da bir eşiği aşarak ekonomisiyle, askeri kabiliyetiyle, güçlü siyasetiyle dünyada güç yarışında öne fırlayacak olmasındandır. Karar sizin, karar hemşehrilerimizin. Daha güçlü, daha büyük, daha kudretli Türkiye mücadelemizde en büyük güvencemiz hemşehrilerimiz ve milletimizdir.  Bu mücadelede Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a, Meclis’te AK Parti’ye vereceğiniz her oy gücümüze güç katacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!