'Kontrolsüz çarpıtma'

Güncelleme Tarihi:

Kontrolsüz çarpıtma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 00:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’daki mitinginde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi. “15 Temmuz’a kontrollü darbe demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır” diyen Bahçeli, mitingde özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

FİTİL FİTİL GETİRİLMELİ
“Kim ki, FETÖ’yle irtibat ve iltisakı varsa, kimin fiyatı bir dolar ediyorsa, kimler ByLock’la haberleşip Türkiye’ye kast etmeye kalkışmışsa yedikleri içtikleri burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Bu milletin ekmeği kursaklarından geçenlerin ilk fırsatta dönüp düşmanca saldırıları asla unutulmamalı, bağışlanmamalıdır.

Eğer istenen idamsa biz varız. 16 Nisan’dan sonra derhal ve süratle idam cezasıyla ilgili yasal ve anayasal düzenlemeyi yapmaya ön şartsız hazırız. Antalya idama evet diyor mu? (Kalabalıktan ‘evet’ yanıtı) İdamın geri gelmesine destek veriyor musunuz? (Kalabalıktan ‘evet’ yanıtı) O halde iş bitmiş, karar verilmiş demektir. Bize düşen Antalya’nın talep ve sesini duymak, gereğini de seve seve yapmaktır.

Kılıçdaroğlu sabah akşam 16 Nisan’ı karalamakla uğraşmaktadır. Ama aynı Kılıçdaroğlu 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünden her nedense bahsetmemektedir. Bahsetse de tıpkı geçtiğimiz günlerde olduğu gibi ‘Kontrollü darbe...’ Bu rezil değerlendirme nereden çıktı? 15 Temmuz’a kontrollü darbe demek, kasten ve kontrolsüzce yapılmış çarpıtmadır. Anlayamadığımız, Pensilvanya’dan CHP’ye mesajların nasıl ulaştığı, Mustafa Kemal’in partisinin nasıl ikna olduğudur. ByLock mu devrede, özel ulaklar mı faaliyettedir? Kılıçdaroğlu ve sufle aldığı karanlık çevre ve ülkeler 15 Temmuz’un FETÖ darbe teşebbüsü olduğunu ne zaman göreceklerdir? CHP Lideri ‘Elimde belge var’ diyor. O zaman belgeleri niye açıklamıyorsun, niye milletimizle paylaşmıyorsun? Neyi bekliyorsun, hangi fırsat ve zemini kolluyorsun? Kontrollü darbe demek kontrolsüz hezeyan ve gafilliktir. Türk milletini ahmak yerine koymaya, aklıyla alay etmeye, 15 Temmuz’daki dehşet istila operasyonunu örtmeye Kılıçdaroğlu ve gizli gizli mesajlaştığı FETÖ’nün kanlı teröristleri başaramayacaktır. FETÖ’nün adeta kurduğu fan kulübüne CHP’nin dahil olması hakikaten zillettir, hezimettir.

Kılıçdaroğlu FETÖ’nün değirmenine su taşıyor, ama kendi vicdan ve kararındaki sızıntı ve çatlağı görmüyor, göremiyor. FETÖ sanki CHP’ye virüs bulaştırmış, çekim alanına sabitlemiş, iradesine kelepçeyi vurmuş. Görüyoruz ki çan çan ötenler FETÖ’nün yanında hizalanmış. Tenha köşelerde terör örgütleriyle ağız ağıza konuşanların, bu FETÖ hayranlığı hayra alamet değildir. CHP çöplüğe gittiğinin farkında değildir.

DÜŞMANCA BAKIŞ
‘Hayır’ diyorlar, ‘evet’ diyenleri de denize dökmekten bahsediyorlar. Şu utanmazlığa bakar mısınız? Şu hazımsızlığa, despotluğa, düşmanca bakışa dikkat eder misiniz? CHP ve hayırsız koronun ne dediğinin, nasıl davrandığının millet nezdinde bir anlamı yoktur. Biz her vatandaşımızın görüş ve seçimine saygılıyız. Ancak gelin oyunu bozalım, 16 Nisan’da ‘evet’ diyelim.” 

BAKMADAN GEÇME!