Konsomatrisle çıktığı bar önünde vurulan genç kurtarılamadı

Güncelleme Tarihi:

Konsomatrisle çıktığı bar önünde vurulan genç kurtarılamadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 10:20

Konsomatrisle çıktığı bar önünde vurulan genç kurtarılamadı

Haberin Devamı

Fatih KARAÇALI/ ADANA,(DHA)- ADANA'da barın önündeki silahlı kavgada başından vurulan Kürşat Soysal (36), tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kürşat Soysal toprağa verilirken, olayın güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı.
Kürşat Soysal, kardeşi Hamit (33) ve arkadaşı Engin Bahçe (28) ile birlikte 26 Ekim'de Beyazevler Mahallesi'ndeki bir bara eğlenmeye gitti. Barda alkol alıp taşkınlık yapan Kürşat Soysal, uyarıda bulunan çalışanları da silahla tehdit etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlenirken tanıştığı konsomatris kadın ile birlikte dışarı çıkan Kürşat Soysal, silahını çıkarıp barın önünde havaya ateş açtı. İddiaya göre Kürşat Soysal ile beraberindekilerin üzerine saldıran bar çalışanları Cihan Oral, Abdullah Taş ve Ramazan Gül kavgaya başladı. Bu sırada olay yerine koşarak gelen Mehmet Urak, belinden çıkardığı tabancayı Kürşat Soysal'ın başına dayayıp tetiği çekti. Silahlı kavgada Cihan Oral ile Hamit Soysal hafif, Kürşat Soysal ise ağır yaralandı. Cihan Oral, Mehmet Urak, Abidin Taş ile Ramazan Gül tutuklanırken, Engin Bahçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
KURTARILAMADI
Güvenlik kamerası kayıtlarının ortaya çıktığı olay sonrasında Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kürşat Soysal, beyin cerrahi servisi yoğun bakıma alındı. Bir ay boyunca doktorların hayatta tutmaya çalıştığı Soysal, dün hayatını kaybetti.
Güvenlik kamerasına yansıyan Kürşat Soysal'ın, bir konsomatrisle sarmaş dolaş dışarı çıkıp birlikte yürürken tabancasını çekip ateş etmesi ve ardından çıkan silahlı kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!