Konserlere devam

Başucu Şarkıları adlı konserleriyle Beyoğlu Emek Sineması’nda izleyicileri ile buluşan Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil, ocak ve şubat ayları içinde turne programlarına devam edecek.

28 Ocak Ankara Anatolia Konser Salonu’nda ve 29 Ocak’ta da Kayseri’de konser verecek olan ikili, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise İstanbul’da Maslak TİM’da sahneye çıkacak. İkilinin önceki cuma akşamı Emek Sineması’ndaki konserini izleyenler arasında Zeynep Mansur da vardı.

Fotoğraflı şiir kitabı

Geçtiğimiz günlerde üç ay önce evlendiği Göksel Sunter’den ayrılan Eylül Deniz, hem oyunculuğu hem de yazdığı şiir kitaplarıyla iki farklı alanda kendini gösteriyor. Deniz, 2002 yılında piyasaya çıkardığı "Pera Masalı" ve 2005 yılında şiirseverlerin beğenisine sunduğu "Eylül Geçti Sanmıştım"tan sonra yeni kitabının da çok yakında raflardaki yerini alacağını müjdeliyor. Deniz, yeni kitabında 60 şiirini kullanacak ve her şiirin ruhuna uygunkendi fotoğraflarına yer verecek.k

Canlı yayında gelin şoku

Seda Sayan’la sabah programında nişanlanan Nihat Doğan, önceki akşam Star TV’de canlı yayınlanan "Yıldız Yağmuru" programında yakın arkadaşı Ceylan’ın evlilik şakasıyla neye uğradığını şaşırdı. Her şeyden habersiz bir anda kendisini nikah masasında bulan Nihat, telli duvaklı gelinliğin altından Seda Sayan yerine, karşısında bir erkeği bulunca şok oldu. Bu şaka karşısında neye uğradığını şaşıran Doğan, birara programı bile terk etmeye kalkıştı.

Eşimi seviyorum çapkınlık yapmam

Geçtiğimiz yaz, uzun yıllardır birlikte olduğu Nesrin Hanım’la dünyaevine giren Haluk Levent, önceki akşam Arnavutköy’deki Eylül Bar’dan çıkarken objektiflere yansıdı. Sabahın ilk ışıklarına kadar arkadaş grubuyla eğlenen Levent, "Arkadaşlar, bugün bir arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Lütfen yanlış yazmayın yanımdakiler aile dostlarımız. Ben karımı çok seviyorum" dedi.

Müzik festivali için Cannes’da

26 Ocak’a kadar sürecek olan Cannes Müzik Festivali’ne genç şarkıcı Yaşar da katıldı. Yılda bir kez yapılan ve dünya müzik endüstrisi adına önemli buluşmalardan birine sahne olan etkinliğe daha önce beş kez katılan Yaşar, "Gördüğüm en güzel Akdeniz ve aşk şehri burası. Burada yaşlanmayı çok isterim" dediği Cannes’da bazı profesyonellerle görüşmelerininde olacağını söylüyor.

Sadece arkadaşım

Çelik’ten geçtiğimiz yıl boşanan Buket Saygı, uzun aradan sonra gecelerde ilk kez farklı bir erkekle göründü. Önceki akşam Cahide 15’ten çıkışta Ali Başar adlı mühendis arkadaşıyla objektiflere yakalanan Saygı, Başar’ın sadece arkadaşı olduğunu söyledi.

Eski sevgiliye dönüş

Esin Moralıoğlu, üç yıl önce aşk yaşadığı, geçtiğimiz yıl da ayrıldığı Demir Karaca’ya geri döndü. Geçtiğimiz yıllarda birlikte Jamaika’ya giden sevgililer burada tartışıp ayrılmışlardı. Moralıoğlu bir yıldır İstanbul’da. Karaca’yla geçtiğimiz gece Kuruçeşme’deki bir gece kulübünde eğlenen Moralıoğlu, aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı aldıklarını belirtti.
Yazarın Tüm Yazıları