Konsere damga vuran sürpriz teklif

Güncelleme Tarihi:

Konsere damga vuran sürpriz teklif
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 13:53

Konsere damga vuran sürpriz teklif

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) müzik öğretmeni adayları yıl sonu konseri düzenledi. Konser sonunda bir öğrenci, orkestrada yer alan kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı'nın geleneksel yıl sonu konseri Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Konserde Türk Halk Çalgıları Topluluğu koro, solistler ve orkestrasıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Türk halk çalgılarından oluşan grubun performansı ile başlayan konserde sırasıyla koro, solistler ve orkestra birbirinden güzel eserlere yer verdi.
Orkestrayı yöneten Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yakup Alper Varış, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrenci ve öğretim elemanları olarak yaklaşık 1 yıllık titiz ve özverili çalışmalarının ürünlerini sergilediklerini belirterek, izleyicilere teşekkür etti.
Konsere sürpriz bir evlilik teklifi damga vurdu. Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Şahin Bozer, orkestrada çalan viyolist Yasemin Kır’a tüm seyircilerin önünde evlilik teklifinde bulunarak aldığı yüzüğü taktı. Duygusal anların yaşanmasına sebep olan sürpriz evlilik teklifi izleyicilerden büyük alkış aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!