Konsem 2 Bin 780 Kursiyer İle İkinci Döneme Başladı

Güncelleme Tarihi:

Konsem 2 Bin 780 Kursiyer İle İkinci Döneme Başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 14:17

KONYAALTI BELEDİYESİ KONSEM 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM KURSLARI BAŞLADI

Konyaaltı Belediyesi’nin bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) 2015-2016 eğitim öğretim yılı ikinci dönem kursları, 2 bin 780 kursiyer ile başladı.
İngilizce, Rusça, yabancılar için Türkçe, piyano, turistik eşya yapımı, keman, gitar, drama eğitimi, satranç, bağlama, bale, yoga, makyaj, cilt bakımı, el bakımı, örme düğümlü takı, resim, mutfak takımları hazırlama, seramik, kadın giysileri dikimi, kadın manto-kaban, ahşap boyama, işaret dili, ilk ve orta öğretim kurumları öğrencilerine yönelik destekleyici kurslar, Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu gibi farklı branşlarda toplam 2 bin 780 kursiyer eğitim görüyor.
KONSEM çatısı altında açılan kursların büyük ilgi gördüğünü belirten Konyaaltı Belediye Başkan Muhittin Böcek, hobi, sanat ve meslek eğitimi kurslarının yanı sıra Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) hazırlık kursları da açtıklarını söyledi.
Spor okulu kurslarının kış döneminde de devam ettiğine dikkat çeken Başkan Muhittin Böcek, güreş, okçuluk, badminton, tenis ve futbol kurslarının yine öğrenciler tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydetti. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak farklı hobi, sanat ve mesleki eğitim kurslarıyla insanlara ulaşmaya çalıştıklarını, her yıl özellikle meslek kurslarında eğitim gören onlarca kişiye istihdam fırsatı verdiklerini söyledi.
2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine 2 bin 780 kursiyerin kayıt yaptırdığını dile getiren Başkan Böcek, Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen kurslara katılan öğrencilere yılsonunda düzenleyecekleri törenle belgelerini vereceklerini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!