Kongre Lisesi'nde söyleşi programı

Güncelleme Tarihi:

Kongre Lisesinde söyleşi programı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 12:22

Kongre Lisesi'nde söyleşi programı

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen Kongre Lisesi öğrencileri ile söyleşi programında bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Onlar da buradaydı' projesi kapsamında, lise öğrenimini Kongre Lisesi'nde tamamlayan CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen konuşmacı olarak davet edildi. Kongre Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Ahmet Sevim, Kongre Lisesi Müdürü Orhan Zorlu ve öğrenciler katıldı. Konuşmasında eğitim ve öğretim hayatından bahseden Prof. Dr. Çimen, eğitimi ile birlikte futbol hayatını da sürdürdüğünü ifade ederek slayt eşliğinde öğrencilere gençlik yıllarının anılarını anlattı. Başarının lise ve üniversite hayatının ardından gerçekleştiğini söyleyen Prof. Dr. Çimen, "Oturduğunuz bu sıralar sizler için çok değerli. Ben bu sıralara tekrar dönmek istiyorum fakat dönemiyorum. Ama sizler bu sıralardasınız, bunun değerini bilin ve ona göre çalışın" dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Çimen'e Kongre Lisesi Müdürü Orhan Zorlu tarafından hediye takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!