Konak'ta şenlikler sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Konakta şenlikler sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 11:10

Konak'ta şenlikler sürüyor

Haberin Devamı

İZMİR'in Konak ilçesinde, yaz akşamlarını renklendiren 'Semtimizde Şenlik Var' etkinlikleri devam ediyor. İlki Çimentepe'de yapılan şenlik bu kez 19 Mayıs Mahallesi'nde düzenlendi.

Konak Belediyesi'nin 'Semtimizde Şenlik Var' adıyla bu yıl ilk kez düzenlediği eğlenceli etkinlikler, sıcak havadan bunalan mahalle sakinlerinin akınına uğradı. 19 Mayıs Mahallesi'nin ev sahipliği yaptığı şenlik 7'den 70'e her yaştan mahalle sakiniyle dolup taştı. Akşam eğlencesinin tadını her zaman olduğu gibi yine en çok çocuklar çıkardı.

Minikler yüz boyama, animasyon ve illüzyon gösterileriyle keyifli bir akşam geçirdi. Şenlikte sahne alan solist Bahar Almaç da seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle beğeni topladı.

Konak Belediyesi'nin mahalle şenlikleri 15 Ağustos'a kadar sürecek ve her hafta Çarşamba günü farklı bir semt ev sahipliği yapacak. Konaklılara sıcak yaz akşamlarında eğlence dolu saatler yaşatacak şenlikler 8 Ağustos Çarşamba günü Gürçeşme'de ve 15 Ağustos Çarşamba günü de Gültepe'de düzenlenecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!