Konak'ta 8 Mart konseri

Güncelleme Tarihi:

Konakta 8 Mart konseri
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 12:08

Konak'ta 8 Mart konseri

Haberin Devamı

KONAK Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 'taş plak sesli kadın' olarak bilinen ünlü müzisyen ve besteci Sema Moritz'i İzmirlilerle buluşturdu.
Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konserine ilgi yoğun oldu. Sesiyle büyüleyen Moritz, birbirinden güzel eserlerini seslendirerek dinleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Konserde Moritz'e eşlik eden orkestra da en az sanatçı kadar başarılı bir performans göstererek beğeni topladı. Konseri Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.
Nazım Hikmet şarkılarının yanı sıra Tunçel Kurtiz'le beraber Şeyh Bedreddin Destanı'nı seslendiren Sema Moritz kadife gibi sesi ile sanatseverlere güzel bir gece yaşattı. Konseri izleyenler arasında yer alan sanatçı Mehtap Meral'i de sahneye davet eden Moritz, genç sanatçıyla düet de yaptı. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede söylenen şarkılara eşlik eden dinleyiciler konser sonunda Sema Moritz'i alkış yağmuruna tuttu.
Konser sonunda Başkan Sema Pekdaş da sahneye çıkarak, yakın dostu Moritz'e ve eşlik eden orkestrasına teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!