Konak Meydanı'nda iftar

Güncelleme Tarihi:

Konak Meydanında iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 12:05

İZMİR'de AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, kentin simgesi olan Tarihi Saat Kulesi'nin altında iftar verdi. İftara yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı. Semazenler gösteri yaptı, Ömer Faruk Özcan ilahi söyledi.

Haberin Devamı

İzmir'de kentin en merkezi yeri Konak Meydanı'nda Tarihi Saat Kulesi'nin altında iftar veren AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, önce izin konusunda sıkıntı yaşayacağını düşündüğünü ancak, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Güvenlik Şube birimine dilekçe ile başvurusuna olmulu yanıt geldiğini aktırdı. İftara şehit aileleleri, gazilerin yanı sıra yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı. Konak Meydanı, parti bayraklarıyla donatıldı. Semazenler gösteri yaptı, Ömer Faruk Özcan ilahi söyledi. Yıldırım, yemek dağıttı, katılımın tahminin üzerinde olması nedeniyle köpük tabaklarda yemek dağıtıldı. AK Partili Yıldırım, iftardan sonra yaptığı konuşmada, birlik beraberlik mesajı vererek, şöyle dedi:

Konak Meydanında iftar

Haberin Devamı

"İzmirli bu tabloyu özlemiş. Konak Meydanı'nda iftar yapmayı çok özlemiş 2019 seçimlerinde yerel yönetimleri devraldığmıızda Konak Meydanı'nda Razaman ayı boyunca halka açık herkesin katılacağı toplu iftar programları yapacağız. Bunu İzmirli'nin çok benimsediği ve istediğini dünkü kalabalıktan anladık."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!