Komutanlar düğünde halay çekti

Güncelleme Tarihi:

Komutanlar düğünde halay çekti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2018 12:57

Komutanlar düğünde halay çekti

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ-Yaşar KAPLAN/ŞEMDİNLİ,(Hakkari)-(DHA)-HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'nin Demirören Haber Ajansı Muhabiri Abdullah Kaya (26), hayatını Şükran Demir (25) ile birleştirdi. Düğüne katılan komutanlar halay çekip, damada Türk Bayrağı hediye etti.

Kuzey Irak’ın sıfır noktasındaki Derecik Beldesi'nde gerçekleşen düğüne, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Rafet Kılıç, Derecik 34. Hudut Alay Komutanı Albay Fatih Canpolat, bölgede görev yapan gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. 2 gün 2 gece süren düğün töreninde davetliler Kürtçe çalınan müzikler eşliğinde halay çekerek eğlendi. 

Düğünde Tümgeneral Tokel ve diğer komutanlar gelin ve damada birer altın takarken, çifte Türk bayrağı  ve yöreye ait kilim hediye etti. Tümgeneral Tokel’in öperek hediye ettiği Türk bayrağını alan gelin ve damat, kendilerine hediye edilen Türk bayrağını ömür boyu saklayacaklarını söyledi. Daha sonra komutanlar, düğüne katılanlarla kol kola girip, çalınan Kürtçe müzik eşilğinde halay çekti. Kaya çifti ise kendilerini bu güzel günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!