Komşudan gelin aldık

Uludağ Gazozları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kızıl ile Yunanistan’ın en büyük kuyumcusu Kessaris’in sahibi Christina Kessaris-Constaninos Panayotou Costas çiftinin kızı Aliki, önceki gece Çubuklu 29’da düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

İki yıl önce ortak arkadaşları Selim Hamamcıoğlu’nun verdiği bir davette tanışan ve o günden beri birlikte olan çiftin düğününe, İstanbul ve Atina sosyetesinden birçok isim katıldı.

Ömer Kızıl’ın ağabeyi Levent Kızıl’ın, eşi Sema Hanım’la konukları kapıda karşıladığı gecede, Nuran-Ayhan Kızıl çifti de ikinci oğullarının mürüvvetini görmekten dolayı çok mutlu olduklarını söylüyordu. Babası tarafından düğün alanına getirilip eşine teslim edilen gelin Aliki ile Ömer Bey’in nikahını Nilgün Karamustafa kıydı. Kızıl’ın nikah şahidi işadamı Ferit Şahenk, gelininse üvey kardeşi Anastasia Kessaris ile Jeb Mavrides oldu. Nikah memurunun Türkçe sorduğu ‘Ömer Kızıl’la evlenmeyi kabul ediyor musunuz’ sorusunu anlamayan Aliki’nin İngilizce olarak ‘Dediklerinizi anlamıyorum, ama Ömer’i eşim olarak kabul ediyorum’ demesi ise davetlileri güldürdü.

Geçtiğimiz yıl ülkesini Eurovision’da temsil eden Yunanistan’ın ünlü pop şarkıcısı Sakis Rouvas’ın sevgilisi Katia ile geldiği Çubuklu 29’da, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, eşi Asuman Hanım, torunları Alara ve Ali Talat Diniz, Bursa Belediye Başkanı Hikmet Şahin de konuklar arasındaydı. Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Hanım, yeni saç modeli ve fuşya renkli elbisesiyle gecenin en şık isimlerinden biri oldu.

Yunanlı konukların geleneklerine uygun olarak nikah sonrası gelinle damadın üzerine çiçek ve boncuk attıkları düğün, hem Kanal D hem de Yunanistan’ın 4 büyük TV kanalı tarafından takip edildi. Yeni evli çift, balayına önümüzdeki aylarda çıkacaklarını, bu nedenle nereye gideceklerine henüz tam olarak karar vermediklerini belirtti.
Yazarın Tüm Yazıları