‘Komşu Köyün Delisi’ oyunu beğeni topladı

Güncelleme Tarihi:

‘Komşu Köyün Delisi’ oyunu beğeni topladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:54

‘Komşu Köyün Delisi’ oyunu beğeni topladı

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü coşkuyla kutladı. Kutlamalar çerçevesinde OBBKT tarafından sahnelenen Üstün Dökmen’in yazdığı, Ufuk Ersoy’un yönettiği “Komşu Köyün Delisi” adlı oyun beğeniyle izlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Ordu Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürleri, Sanatçılar ve Ordulu sanatsever katıldı. Etkinlik öncesinde OBBKT oyuncu ve teknik ekibinin katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi. Kutlamada Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından günün anısına sanatçılar için hazırlanan pasta kesilirken, tiyatroya emeği geçen sanatçılara karanfil takdim edildi.

2015-2016 Tiyatro Sezonu ile ilgili bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürü Abdullah Özkan, “Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu olarak başarılı bir sezon geçiriyoruz. Ordulu sanatseverlerin ilgisi bizleri memnun ediyor. 20 bin dolayında olan seyirci sayımızı 25 binlere ulaştırmayı hedefliyoruz. OBBKT olarak Ordu ve ilçelerinde verdiğimiz kültür sanat hizmetimizi daha fazla yaygınlaştırarak Ordu’nun her köşesine ulaşmayı amaç edindik. Tiyatromuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sanatçı arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyorum” dedi.

Daha sonra oynanan ‘Komşu Köyün Delisi’ oyunu tiyatroseverlerle buluşarak beğeniyle izlendi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!