Komplo çıktı

Güncelleme Tarihi:

Komplo çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürü Ramazan Er, fuhuşta basıldığı iddiasıyla gözaltına alınan film yıldızı ve manken Sevda Demirel'den canlı yayında özür diledi.

Polis de hata yapabilir

Bunun üzerine İstanbul Emniyet Müdürü Ramazan Er, canlı yayında telefon açtı ve Demirel'in suçsuz olduğuna inandığını söyledi. Er ‘‘Demirel'in haklı olduğuna inanıyorum. Görevliler için soruşturma açıldı. Her meslekte olduğu gibi meslektaşlarım arasında da hata yapanlar olabilir. Sevda Demirel rahat olsun'' dedi.

Polis şefine sürgün

Emniyet Müdürü Ramazan Er'in bu konuşmayı yapmasından sonra dün de Sevda Demirel'in fuhuş yaparken basıldığı iddia edilen operasyonu yürüten Asayiş Şube Ahlak ve Kumar Bürosu Amiri Mehmet Ali Çankaya'nın Bölge Trafik Şubesi Müdürlüğü'ne sürüldüğü öğrenildi. Bu ani atama da Demirel olayına bağlandı.

Sanki yeniden doğdum

Gelişmeler üzerine rahat bir nefes alan Sevda Demirel, Hürriyet'e ‘‘İki metrelik 25 yaşındaki dev gibi bir kadının en mutlu gecesiydi önceki gece. Sanki zifte batmıştım. Ve şimdi çıktım. Aklandım, temizlendim. Yeniden doğdum. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum'' dedi.

Tanımadığım erkek yanımdan geçse döverim

Programdan sonra sabaha karşı, sokaklarda şarkı söyleyip, dans ettiğini söyleyen Sevda Demirel, ‘‘Milli takım galip gelince, nasıl sokaklara taşarak, mutluluğunuzu başkalarıyla paylaşmak istersiniz işte ben de öyle hissettim. Ama artık öyle korktum ki. Bırakın tanımadıklarımla yemeğe gitmeyi, yakınımdan geçerlerse döveceğim'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!