Kolpaçino 3. Devre fragmanı - izle

Güncelleme Tarihi:

Kolpaçino 3. Devre fragmanı - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 09:05

Şafak Sezer’in yazıp, yönettiği ve başrolünde oynadığı komedi filmi serisi Kolpaçino'nun 3’üncüsü ‘Kolpaçino 3. Devre’ fragmanı yayınlandı. Filmde Aydemir Akbaş ve Erkan Petekkaya da rol alıyor. Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi Kolpaçino 3. Devre'de izleyenleri gülmekten kırıp geçireceğe benziyor. İşte; Kolpaçino 3. Devre Fragmanı...

Haberin Devamı

Ünlü komedi oyuncusu Şafak Sezer'in yazıp, yönettiği ve boşrolünde oynadığı Kolpaçino 3.Devre, 11 Mart'ta sinema severler ile buluşacak. Serinin ilk filmi olan Kolpaçino ile ikinci filmi olan Kolpaçino Bomba, 1 milyonun üzerinde izlenme almıştı.

Şafak Sezer'in 5 yıldır beklenen yeni filmi Kolpaçino serisinin devamı olarak geldi. Sosyal medyada ses getiren 'Kolpaçino 3.Devre' bir tartışma sırasında Başkan'ın adamlarından birinin telefonu ile Özgür'ün telefonunun karışmasını ve sonrasında yaşanan komik olayları konu alıyor.

KOLPAÇİNO 3. DEVRE FRAGMANI

KOLPAÇİNO 3. DEVRE KONUSU

Özgür (Şafak Sezer), Sabri’nin (Aydemir Akbaş) ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır. Özgür, oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte ve oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya); adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu fark eder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır.

Haberin Devamı

KOLPAÇİNO 3. DEVRE OYUNCULARI

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik.

BAKMADAN GEÇME!