Kolpaçino 3. Devre! İşte beklenen fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Kolpaçino 3. Devre İşte beklenen fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 10:45

Kolpaçino efsanesi uzun bir aradan sonra geri dönüyor. Şafak Sezer'in senarist-yönetmen ve başrol oyuncusu olduğu Kolpaçino serisinin 3. filmi Kolpaçino 3. Devre fragmanı yayınlandı. Sinemaseverlerin merakla bekledikleri film Kolpaçino 3. Devre tanıtım filmini haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İlk duyurulduğu zamanlarda sosyal medyada çıkan görüntüleriyle olay yaratan 'Kolpaçino 3. Devre' filmi 11 Mart 2016'da sinemalarda!

Seyircileri yine kahkaha dolu sahnelerin beklediği Kolpaçino 3. Devre filminde Şafak Sezer (Özgür), Sabri’nin (Aydemir Akbaş) ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır. Özgür, oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte ve oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma sırasında 'Başkan' lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya); adamlarından birinin telefonu ile yaşanan karışıklık sonucu Başkan'a ait olan değerli bir koleksiyona hata ile sahip olmaktadır. Sonrasında ise Özgür; Başkan'ın yakın takibine girer ve kahkaha dolu olaylarda bundan sonra başlar.

Kolpaçino 3. Devre fragmanı

Haberin Devamı

Film İstanbul'un yapımcılığını yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu Şafak Sezer'in üstlendiği Kolpaçino 3. Devre, yılın en komik filmi olmaya aday.

Kolpaçino 3. Devre oyuncuları

Filmde başrol oyuncusu Şafak Sezer’in yanı sıra ‘mafya babası’ rolüyle Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik adlı oyuncular yine sinema izleyicisinin gönlünde taht kuracak.

BAKMADAN GEÇME!