Kolonya cumhuriyeti ferahlatmaya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kolonya cumhuriyeti ferahlatmaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 16:47

5 bin nüfuslu bir beldenin ülkeye dönüşüp Amerika’yla savaşa girmesini konu alan “KOLONYA CUMHURİYETİ” 21 Nisan’da vizyona giriyor.

Haberin Devamı

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda  komedinin renkli isimleri Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut da yer alıyor.

PEKER MENGEN’İN ABSÜRT CUMHURİYETİ

Filmde il olma yolundaki küçük bir beldede başkanlık seçimlerine aday olan Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Peker Mengen, beldeye gelen başbakanı karşılama töreninin kontrolünü kaybeder ve Amerika ile savaşa girer. Ülke sınırlarından atılan 5000 nüfuslu beldede yeni bir cumhuriyet kurmak zorunda kalan Peker Mengen bir yandan Amerika ile uğraşırken bir yandan da yeni bir ülke kurmanın zorluklarını tadıyor ve bu uğurda bir uzaylıdan bile yardım alıyor. Çağlar Çorumlu filmde canlandırdığı Peker Mengen karakteri ile izleyenleri kahkahaya boğacak.

Kolonya cumhuriyeti ferahlatmaya geliyor

Haberin Devamı

FIRST LADY MUALLA                                   

KOLONYA CUMHURİYETİ”ni kuran Peker Mengen’in sıradaki hedefi kendisine yakışır bir eş bulmaktır. Filmde ‘First Lady’ olarak başkanın karısı olan Mualla karakterini Büşra Pekin canlandırıyor. 

BAŞKANIN  DANIŞILMAMASI GEREKEN DANIŞMANLARI       

Filmde “KOLONYA CUMHURİYETİ”nin başkanı Peker Mengen’in danışmanlarını Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut canlandırıyor. Birbirinden komik karakterlere hayat veren oyuncular filmin en eğlenceli sahnelerine imza atıyor.

Güldür Güldür yazar ekibinin senaryosunu yazdığı, yine aynı ekipten Murat Kepez’in ilk  defa yönetmen koltuğuna geçtiği BKM yapımı bu absürt komedi izleyenleri kahkahanın hiç durmayacağı absürt bir dünyaya götürecek...

Kolonya cumhuriyeti ferahlatmaya geliyor

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!