Kolo Toure defteri kapandı

Güncelleme Tarihi:

Kolo Toure defteri kapandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 22:52

Bursaspor'un uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu Kolo Toure transferinin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekip, Arjantinli Fernandez, Ganalı Boateng ve ismi saklanan yerli bir oyuncuyla temaslarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, alınmasını istediği Manchester City'nin yıldız futbolcusu Kolo Toure'nin transferi yüksek maliyeti nedeniyle olumsuz sonuçlandı. Uzun süredir futbolcuyla ve menajerleriyle görüşen yeşil beyazlı kulüp bugünkü temasların ardından Toure defterini kapamış oldu. Bursaspor yedekte tutulan isimler için harekete geçti.

İLK İSİM FERNANDEZ

Bursaspor, Toure transferinin olumsuz sonuçlanmasıyla birlikte harekete geçti. Listede bulunan isimlerle görüşen yeşil beyazlılar, Velez Sarsfield'in orta saha oyuncusu Augusto Fernandez için teklifte bulundu. Velez Sarsfield'in 2,5 milyon Euro bonservis ücreti istediği, Fernandez'in de yıllık 1 milyon 300 bin Euro talep ettiği bildirildi. Yönetim alternatifler arasındaki bu isimle ilgili fiyatı aşağıya çekmeye çalıştığı ifade edildi.

Haberin Devamı

YERLİ SÜRPRİZİ

Fernandez ile ilgili gelecek cevabı bekleyen yönetim, bir yandan da Ukrayna ekiplerinden Dnipro Dnipropetrovsk'te forma giyen 29 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Derek Boateng için temaslara başladığı ifade edildi. Ayrıca yeşil beyazlıların orta saha için 2 yabancı futbolcunun yanısıra yerli bir futbolcuyla da görüştüğü öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ TRANSFER YILDIRIM

Bursaspor, Boluspor'dan Ferhat Kiraz, Bugsaşspor'dan kaleci Bekir Sevgi'nin ardından Samsunsporlu Murat Yıldırım'ı da renklerine bağladı. Murat Yıldırım'ın yarın Bursa'ya gelerek sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Ayrıca Bursaspor'un, bu yıl kadroda düşünülmeyen 2 futbolcu ve 1 kaleciyi Samsunspor'a kiralık olarak vereceği belirtildi. Avusturya kampına çağırılmayan genç oyuncu Mehmet Sak'ın kiralık verilecek isimlerden biri olduğu düşünülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!