Köln'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Kölndeki saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 15:20

Almanya'nın Köln kentinde, 10 Nisan Pazar günü, “Küçük İstanbul” olarak bilinen Mülheim Keup Caddesi’nde 60 kişilik PKK'lı grubun 38 yaşındaki S.C.'ye karşı gerçekleştirdiği saldırının görüntüleri çıktı.

Haberin Devamı

Otomobilinde bozkurt amblemi olduğu için saldırıya uğrayan S.C. sopa ve bıçak darbeleriyle ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

SORUŞTURMA “ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS” KAPSAMINDA SÜRÜYOR

Cep telefonuyla çekilen görüntülerin ilk saniyelerinde PKK yandaşlarının otomobilin içindeki S.C.'ye yaptığı saldırı görülüyor. PKK yandaşlarının olay yerinden uzaklaşmasının ardından cadde esnafı, yaralı S.C.'ye yardıma geliyor. Otomobilinden çıkan S.C. saldırı anında kendine yardım edilmediği için esnafa tepki gösteriyor. 

Haberin Devamı

TABURCU EDİLDİ

S.C. Hastanedeki üç günlük tedavinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili özel bir ekip kuran Köln Polisinin “öldürmeye teşebbüs” kapsamında yürüttüğü soruşturma ise sürüyor.

Haberin Devamı

Olay günü akşam saatlerinde Keup Caddesi yakınındaki bir derneğe baskın düzenleyen polis, saldırıyı düzenleyen gruptan olduğu şüphesiyle bir kişiyi gözaltına almıştı. 

OLAYLARDAN HABERSİZ YEMEĞE GİTMİŞ

Köln'de 10 Nisan günü hem teröre lanet mitingi hem de PKK yandaşlarının düzenlediği karşı miting vardı. Çıkan olaylarda 24 kişi gözaltına alınmıştı. S.C.'nin bu mitinglerden ve olaylardan habersiz Keup Caddesine kız arkadaşı ile yemek yemek için gittiği öğrenildi. 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!