Kolektif İstanbul ve Murat Meriç Moda Sahnesi’nde

Güncelleme Tarihi:

Kolektif İstanbul ve Murat Meriç Moda Sahnesi’nde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 16:14

Kolektif İstanbul bu yaz hepimize göbek attıran videoları “Acımadı Yine”nin ardından Pastırma Yazı konserlerine devam ediyor. Murat Meriç de konser öncesi ve sonrasında çalacağı şarkılarla 4 Kasım Cuma akşamı Moda Sahnesi’nde olacak.

Haberin Devamı

Fransa'nın Brötanya bölgesinden Richard Laniepce tarafından 2006 yılında İstanbul’da kurulan grup, günümüze kadar farklı müzisyenlerle çalışarak müziğini zenginleştirdi. Montreux Caz Festivali, Schleswig-Holstein Müzik Festivali, İstanbul Caz Festivali, Fira Mediterrania gibi uluslararası festivallerde performanslar sergiledi. İstanbul Kolektif, müzik yolculuğuna günümüzde Laniepce (saksafon) başta olmak üzere Aslı Doğan (vokal), Ertan Şahin (suzafon), Batuhan Baraç (davul), Tamer ve Talat Karaoğlu kardeşlerden oluşan altı kişilik kadrosuyla devam ediyor.

 

Kolektif İstanbul ve Murat Meriç Moda Sahnesi’nde

Haberin Devamı


Düğün repertuarından beslenen şarkılarını, funk ve caz enerjisiyle harmanlayarak dünyanın birçok festivalinde seyircinin karşı koyamayacağı dans etme güdüsü ile güçlenen, mutluluk yayan Kolektif İstanbul, herkesi 4 Kasım Cuma akşamı Moda Sahnesi'ne davet ediyor. Murat Meriç de çalacağı şarkılarla geceye renk katacak.

 

4 Kasım Cuma / Moda Sahnesi

20:30 Kapı Açılış: Warm Up - Murat Meriç
21:30 Konser: Kolektif İstanbul
After Party - Murat Meriç

 

BAKMADAN GEÇME!