Koleksiyon’a prestijli Good Design ödülü

Güncelleme Tarihi:

Koleksiyon’a prestijli Good Design ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 11:11

Koleksiyon, Chicago Mimarlık ve Tasarım Müzesi’nin verdiği dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Good Design’da, Gerhard Reichert, Heinrich Iglseder ve Koray Malhan tarafından tasarlanan Gala ofis sandalyesi ile Mobilya kategorisinde ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

“Good Design” tasarım yarışmasında, ürün ve grafik tasarımların işlevsellik ve tasarım ruhunun yanı sıra teknik özellikleri ve tüketiciye sağladığı fayda ile 25 ayrı kriterde birçok ürün ve tasarım değerlendiriliyor. 1950 yılından bu yana yapılan bu organizasyonun dünya çapında çok saygın bir ünü bulunuyor.

Dünyanın 48 ülkesinden lider ve önde gelen bir kaç bin firmanın başvuruda bulunduğu bu yarışmanın jurisi Los Angeles da buluştu ve grafik ve tasarım dallarında ürünlerin son seçimlerini gerçekleştirdiler.

Sektörde inovasyon artıyor 

Geçtiğimiz yıl perakende fiyatları ile tüketimi %8 oranında artarak yaklaşık 8 milyar dolarlık bir büyümeye ulaşan Türkiye mobilya sektörünün, önümüzdeki yıl da %10 büyüme yaşayacağı ve sektörde inovasyona dayalı ürünlerin de artacağı öngörülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!