Kolej Vakfı, Zorro müzikalini sahneleyecek

Güncelleme Tarihi:

Kolej Vakfı, Zorro müzikalini sahneleyecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 11:57

Kolej Vakfı, Zorro müzikalini sahneleyecek

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri, ünlü Zoro müzikalini sahnelemeye hazırlanıyor. Büyük bir kadronun görev aldığı İngilizce Zoro müzikali için geri sayım başlarken sahne alacak oyuncular çalışmalarına hız verdi.
Sahne sanatlarının en önemli göstergesi haline gelen Gaziantep Kolej vakfı özel Okulları, her yıl sahnelediği Türkçe ve İngilizce oyunlar ve müzikallerle dikkat çekmeye devam ediyor. İngilizce müzikaller kategorisinde bu yıl ünlü Zoro Müzikali sahneye hazırlanıyor. Büyük bir kadronun görev aldığı müzikalin hazırlık çalışmaları sürerken öğrencilerin provalarda gösterdiği yüksek performans taktir topluyor. Müzikalde GKV Liselerinden 67, GKV Özel Ortaokulundan iki olmak üzere toplam 69 öğrencinin rol aldığı müzikal Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 12 Mayıs 2017 Cuma saat 20.00’de sahnelenecek.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının sahne sanatlarına büyük önem verdiğini ve okul öğrencileri tarafından her yıl geleneksel olarak bir İngilizce bir Türkçe oyunun sahneye konulduğunu hatırlatan lise müdürü İsmet Tiryaki, "Bu yıl öğrencilerimiz İngilizce müzikal geleneğini Zoro adlı müzikalle sürdürüyor. Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde 12 Mayıs 2017 Cuma saat 20.00’de sahnelenecek olan müzikalimize bütün Gaziantepliler davetlidir" dedi.
Müzikalin yönetmenliğini yapan GKV Özel Liseleri İngilizce öğretmeni Hakan Alnıaçık’ta uzun süren çalışmaların ardında müzikalinin Mayıs ayında sanat severlerle buluşacağını ifade ederek çalışmalara destek veren herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Bu yıl Zoro adlı müzikali sahneye hazırladık. Müzikalde  1919 yılında Johnston McCulley tarafından yaratılan ve dünya klasikleri içinde yer alan, birçok kitapta, filmde ve televizyon dizisine konu olan hikaye ezilen ve fakir halkının yardımına koşan, işgalci İspanyol askerleriyle geceleri kılık değiştirip savaşan maskeli kahraman Zorro’nun tutuklanmasıyla başlar, eşi öldürülüp kızı kaçırılan Zorro’nun yıllar sonra hapisten kaçması ve intikamını alması için bir sokak serserisi olan Alejandro’yu eğitme çabalarıyla devam eder. İyilerin ve kötülerin savaşında aynı zamanda büyük bir aşk yaşanacaktır" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!