Kol ve bacağın sahibi iki çocuk annesi Songül

Güncelleme Tarihi:

Kol ve bacağın sahibi iki çocuk annesi Songül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 23:13

ADANA'da, Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi’ndeki katı atık bertaraf tesisinde 4 gün önce bulunan kesik bacakla ilgili soruşturma kapsamındaki çalışmalara, arama kurtarma köpeği ile devam edildi.

Haberin Devamı

Tam 30 mahalledeki 500 çöp konteynerini inceleyen ekipler, bacaklardan birinin, merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’nde toplanan çöplerden çıktığını tespit ettiler.

MORÖTESİ ‘KAN’
Polis, aynı mahallede, araştırmaları sırasında, iki çocuk annesi Songül Erçil’in (27) bir haftadır kayıp olduğunu belirledi. Bir kahvehanede çıraklık yapan Fatih Karaman’ın kadın ortadan kaybolduktan bir süre sonra Uşak’a gittiği tespit edildi. Polis, Karaman’ın çalıştığı işyerinin tuvaletinde morötesi ışıkla yaptığı incelemede, yoğun kan buldu.

5 PARÇAYA AYIRMIŞ
Adana’ya döndüğünde otogarda yakalanan Karaman’ın, sorguda Erçil’i, kahvenin tuvaletinde uzun süre kaldığı için çıkan tartışma sonrası kafasına keserle vurarak öldürdüğünü söylediği belirtildi. Karaman’ın, kadının cesedini 5 parçaya ayırıp çuvallarla farklı yerlere attığı da ifade edildi. Polis, cesedin diğer parçalarını arıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!