Kol Kola kampanyası ile futbol kulüplerine destek

Güncelleme Tarihi:

Kol Kola kampanyası ile futbol kulüplerine destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 09:48

COCA-COLA, Kol Kola kampanyası ile Spor Toto Süper Lig takımlarına sunduğu desteği sürdürüyor. 22 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak Kol Kola kampanyası ile promosyonlu her üründen takımlara artık 1 TL destek sağlanacak.

Haberin Devamı

Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer alan Coca-Cola, milyonlarca taraftarla kol kola girerek dev bir kampanyaya daha imza atıyor. Taraftarlar, Kol Kola kampanyası için özel üretilen Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite kutu ve şişelerindeki promosyon kodunu www.takiminlakolkola.com internet sitesi üzerinden ya da SMS yoluyla göndererek, takımlarına 1 TL destek olacak.

22 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya katılarak takımlarına destek olan taraftarlar aynı zamanda çekilişle takımına özel tişört, atkı, forma, top gibi çok sayıda hediye kazanma şansı da yakalayacak.

''MİLYONLARCA COCA-COLA ŞİŞESİ MADDİ DESTEĞE DÖNÜŞECEK''
Konuyla ilgili açıklama yapan Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Kurumsal İletişim Direktörü Sinan Cem Şahin, ''Coca-Cola uzun yıllardır Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer alıyor. Türkiye Milli Futbol Takımı ve Coca-Cola Gelişim Liglerinin ana sponsoruyuz.

Yaptığımız anlaşmalarla, Süper Lig takımlarının Resmi İçecek Sponsoru olarak Türk futboluna verdiğimiz desteği artırıyoruz. Kol Kola kampanyamızla ‘futbol, kol kola güzel’ diyoruz ve taraftarları, takımlarına destek olmaya davet ediyoruz. Kol Kola kampanyamızla milyonlarca Coca-Cola şişesi taraftarlar sayesinde futbol kulüpleri için maddi desteğe dönüşebilecek” dedi.

BAKMADAN GEÇME!