Köksan'dan önemli toplantıya ev sahipliği

Güncelleme Tarihi:

Köksandan önemli toplantıya ev sahipliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 18:07

Köksan'dan önemli toplantıya ev sahipliği

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TÜRKİYE Şişelenmiş Su ve İçecek Üreticileri Derneği (SUDER) yöneticileri, Köksan'ın ev sahipliğinde bir araya geldi. Su ve gazlı içecek sektörünün yüzde 70'ini temsil eden marka firmaların başkan ve yöneticileri sektörün geleceğiyle ilgili kararları Gaziantep'te masaya yatırdı.

SUDER bünyesinde temsil edilen içecek sektörü temsilcilerinin oluşturduğu Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, sektörün sorunları kapsamlı şekilde ele alındı. Köksan Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, böyle bir toplantıyı Gazi şehre taşımış olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, katılım sağlayan sektör temsilcilerine teşekkür etti. Kökoğlu, toplantıda Köksan'ın üretim tesisleri hakkında da bilgi verdi.

Genel Müdür Murat Kökoğlu da, Köksan'ın şirket tarihçesini anlatarak başladığı konuşmasında, “Bugüne kadar 5 kuşaktır devam eden istikrarlı disiplinli çalışmanın sonucunda ülkemize Gaziantep'imize böyle bir üretim ve entegrasyonda dünyada eşi benzeri olmayan tesisleri kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Kökoğlu, Köksan'ın dünyada 85 ülkeye olan ihracatını sektörün bugününü ve yarınını, dünya standartlarındaki bir yönetim anlayışıyla daha ileriye taşıma kararlılığını da aktardı.

SUDER Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nestle-Erikli firması yöneticisi Serdar Seyhan'da konuşmasında Köksan'ın günden güne gelişen ve büyüyen bir marka olduğunu belirterek, böyle bir entegre tesisin tedarikçisi olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Serdar Seyhan, Köksan markası ile bundan sonraki iş birliğimizin güçlenerek artacağını söyledi.

Yönetim Kurulu Üyeleri de yaptıkları konuşmada görüşlerini ifade etti.  Pınar Su temsilcisi Hüseyin Karamehmetoğlu, Köksan'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Saka Su ve Cola Turka Temsilcisi Kürşat Akan da “Köksan'la birlikteliğimizden ve bu ziyaretle bir arada bulunmaktan şirketim ve ülkem adına çok mutluyum" dedi. Danone, Hayat ve Sırma firmalarının temsilcisi Tuna Yavuz da, Köksan'ın kurduğu tesislerden çok etkilendiğini ifade ederek, ev sahipliğinden dolayı Asım Kökoğlu'na teşekkür etti.

Dağdelen Su temsilcisi İsmail Dağdelen ise “2012 yılında yaptığımız SUDER toplantısından sonra 2.sini yaptığımız bugün ki KÖKSAN arasındaki büyüme ve gelişme noktası uygulanan teknoloji ve yönetimdeki olağanüstü titizlik beni çok etkiledi. Bundan dolayı Kökoğlu ailesine şirketim ve ülkem adına, böyle bir muhteşem tesisi kazandırıp, ülkemize istihdam ve ihracatla döviz kazandırdıkları için bütün kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantıda, sektörle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantının sonunda, Köksan Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, SUDER Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederken, Gaziantep el sanatlarını yansıtan hediyeler sundu. Kökoğlu, Köksan'ın müşteri ilişkilerini SUDER ile daha da kurumsal hale getirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. SUDER üyeleri toplantı bitiminde, fabrika önünde aile fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!