Köklü istekler

Bugün, kaynaklarınızı ve yaratıcılığınızı kullanarak sizi zorlayan, önünüzde duran ne varsa diz çöktürmek ve ilerlemek (iş, aşk, sağlık vb. konularda) isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

Bu esnada, çevrenizden de destek alabilir ve bu istek ya da arzularınızın köklü bir geçmişi olduğunu ve çok uzun yıllar öncesinden geldiğini fark edebilirsiniz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Bahisleri veya iddiaları yükseltme eÄŸiliminde olabilirsiniz. Ancak, içinde bulunduÄŸunuz durum belirsizlikten veya yavaÅŸ hareketten çok istikrar gerektiriyor.Â

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs
Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir. Bu sefer, bu konuyu en başından ele alıp sonsuza dek kapamanın bir yolunu bulmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran
Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir. Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
Özel yaşamınıza ya da maddi durumunuz ilişkin bazı konuları olduğundan fazla büyütmemeli ve kararlı şekilde ele alarak, hayatınızdan sonsuza dek uzaklaştırmalısınız.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Belli bir düzenleme ya da anlaşmadan memnunsanız problem yok, ancak bu konuyla ilgili bazı endişelere sahipseniz, konunun muhatabı kişilerle bir kez daha konuşmanızda fayda var.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi en baştan tekrar ele almalısınız.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim
Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor. Geçmişteki bazı durumları hatırlamanız, bugünkü durumda işinize yarayacak şeyler bulmanıza yardım edebilir.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Tamamen sonlandırdığınızı düşündüğünüz bir durum hâlâ ilgi bekliyor olabilir. Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

YAY   22 Kasım-21 Aralık
Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz. Zira bu konu, siz kapıyı açana kadar yüksek sesle bağırmaya ve zile basmaya devam edecektir.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
Bugün, sabrınızın sınırlarını zorlamanız gerekebilir. Yardım beklediğiniz kişiler aptalı oynayabilirler bilginize! Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız. Zira, dikkat etmeniz durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar elde edilmesi daha kolay olacaktır.

BALIK   19 Şubat- 20 Mart
Her tür öneri, tembih ve ihtarlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları