Koçer'den, 24 Temmuz kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Koçerden, 24 Temmuz kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2018 16:52

Koçer'den, 24 Temmuz kutlaması

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - AK Parti Milletvekili Nejat Koçer,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Basının; düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı durumunda olduğunu, demokrasimizin vazgeçilmez en önemli kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Koçer, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Basın, haberdar etme görevinin yanı sıra toplumu bilgilendirmekte bu nedenle sahip olduğu rol son derece önemlidir. Bugün, basının görevi sadece haber alma-verme görevinin çok üstündedir. Teknolojinin hızla gelişip yaygınlaştığı günümüzde basın aynı zamanda bilgilenme aracıdır. Görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren, meslek ilkelerine bağlı basın mensuplarımızın ifa ettikleri görev oldukça hassas ve yerine getirilme bakımından oldukça meşakkatlidir. Basında sansürün kaldırılışının yıldönümünde, başta şehrimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve internet televizyonlarımız olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!