Koçer, referandum gezilerini sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Koçer, referandum gezilerini sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 09:01

Koçer, referandum gezilerini sürdürüyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye'nin 16 Nisan'dan sonra daha farklı olacağını söyledi.

Koçer, anayasa değişikliği ve referandum hakkında vatandaşları bilgilendirmek için gece geç saatlere kadar geziyor. Koçer, referandum gezisi kapsamında Matbaacılar Odası'nı ziyaret etti. Burada anayasa değişikli ve referandum hakkında detaylı bilgi veren Koçer, 16 Nisan’da sandıktan 'evet' çıkması halinde ülkenin geleceğe daha emin yürüyeceğini ifade ererek, "Türkiye 16 Nisan’dan sonra daha farklı olacaktır. Gecemizi, gündüzümüzü bunun için değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ile hem milletimiz hem de Türkiye kazanacak. Bu sistemle yönetimdeki çift başlılık da kalkacak" dedi.

AK Parti hükümetleri öncesine de değinen Koçer, önceki dönemlerde Başbakan ve Cumhurbaşkanı arasında yaşanan uyumsuzluklar nedeniyle her zaman ülkenin zarar gördüğünü ifade etti. Koalisyonlarla ülkenin zaman kaybettiğini anlatan Koçer, kurulan koalisyon hükümetleriyle de ülkede hep belirsizliğin hakim olduğunu dile getirdi. Bunun gibi bir çok olumsuzlukların bir daha yaşanmaması için 16 Nisan’da vatandaşların 'evet' diyeceğini belirten Koçer, Türkiye’nin ayağındaki prangalardan kurtulması için hali hazırdaki sistemin değişmesinin şart olduğunu dile getirdi.

Koçer’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur da eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!