Kocasinan'da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kocasinanda yılın son meclis toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 18:07

Kocasinan'da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, DHA) - KOCASİNAN Belediyesi, yılın son meclis toplantısında 25 gündem maddesini karara bağladı.

Meclis toplantısında Erkilet Osmangazi, Talatpaşa, Cırgalan, Oymaağaç ve Turgutreis Mahallelerinde imar plan maddeleri görüşüldü. Toplantının bir diğer gündem maddesi olan Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü Derneğine nakdi yardım yapılması talebi de oylandı. Kocasinan Belediyesi Meclisinde, engellilere nakdi yardım konusu da oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan Kocasinan sınırları içinde ikamet eden çölyak hastalarına 2018 yılında 3 ayda bir iaşe verilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Çolakbayrakdar, çölyak hastalarının her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Kocasinan sınırları içerisinde 70'e yakın çölyak hastamız var. Bilindiği üzere çölyak hastaları, glutensiz gıdalarla beslenmek zorundadır. Yoksa kemik ve kas erimeleri gibi olumsuzluklar yaşıyorlar” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, Argıncık Kayabaşı Mahallesi’nde yeni yapılan parka Öğretmenler Parkı isminin verilmesi kararı alındı. Başkan Çolakbayrakdar, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Argıncık Kayabaşı Mahallesi’nde ağaç dikme etkinliği düzenledik. Burada günün anlamına ilişkin yeni yapılan parka Öğretmenler Parkı ismini verdik.” şeklinde konuştu.

Aralık ayı meclis toplantısının son gündem maddesinde yer alan Turgutreis Mahallesi Dereköy Sokakta bulunan parka ise Şehit Fahrettin Livçalkan ismi verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!